tiistaina, lokakuuta 18, 2005

Tarja, Tarja... :-)

Sunnuntaina ei voinut nukkua kun neulotutti ja töllöstä tuli Rock (Nicolas Cage...), eilen olisi nukuttanut ihan armottomasti, mutta ei voinut nukkua kun piti valvoa ja katsoa Conanin Tarja Halonen jutut. Kaikkea se keksiikin, mutta mikäpäs siinä, hyvää pressaehdokasta kehuu. Tuli sitten samalla neulottua (ilman neuletta ei millään olisi pysynyt hereillä), äidin huivi on edennyt ihan hyvin, silmukoita vaan on jo reilut parisataa, joten kerroksen neulominen kestää.

vihreät lapaset
Tyttären lapaset on valmistuneet ja lahjasäärystimistäkin toinen. Uuttakin on tietty pitänyt aloittaa, olen aiemmin virkannut LettLopista useita tossuja (mm. nämä) jotka olen koneessa vanuttanut ja nyt haluaisin saada neulottua tuollaiset. Katsotaan miten käy, koepala on vanutettu ja mitat on laskettu, meneeköhän oikein. Isänpäiväkin lähestyy...

Torstaina pitää pyörähtää Helsingissä, tartteisin lisää Addeja, pitäisiköhän käydä sellaiset ostamassa ja postittaa ne sieltä itselle? Jotain virkattavaa aion ottaa taas koneeseen.

4 kommenttia:

 1. Sievät lapaset. Positiivinen kirjoituksesi imetyksestä oli mukavaa luettavaa. Vielä lapsettomana neuvolatädin sijaisena tuntuu toisinaan turhauttavalta kannustaa perhettä jatkamaan imetystä, kun "se nukkuukin niin paljon paremmin kiinteiden aloituksen jälkeen" ja "se tissuttelu kestää niin turkasen kauan". Kivaa kuitenkin lukea, että toisinkin ajattelevia on.

  VastaaPoista
 2. Mua alkoi naurattamaan, kun luin, että postitat itsellesi puikot. Ensimmäinen ajatus oli, että mies ei oikein pidä puikkojen ostostota. Sitten vois yllättyneenä todeta, että joku on lähettänyt puikot! Mutta tuo asioiden oikea laita selvisikin seuraavasta lauseesta :)

  VastaaPoista
 3. Söpöt lapaset,, ja kauniin väriset,, Katselin ja ihastelin neulekuviasi, kauniita töitä olet tehnyt! Sattuisitko muistamaan mistä löysit ohjeen tekemääsi "porkkanahattuun",, se oli ihana,, ajattelin sen suuntaista omalle 3-vuotiaalleni,,

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. Meidän lapset ei ainakaan nukkuneet paremmin kiinteiden ansiosta, saati vellien.

  Porkkanahattu on mukailtu Suuri Käsityölehden 12/2000 numeron pipoista, kuvio on omasta päästä ja pipon alareunan kuvio tuli tästä porkkanaideasta.

  VastaaPoista