maanantaina, lokakuuta 03, 2005

Varasto vihdoin hanskassa

Iltaisin suoritettu varastonkesytys on onnistunut, tässä tulokset. Enää ei tarvitse olla nyssäkkää joka nurkassa kuten eräillä ;-) , kun omassa talossa on oma huone työnteolle ja käsitöille. Kyllä se on ihanaa kaiken sen haaveilun jälkeen saada tälläinen.

varasto1
varasto2 Varasto on nyt kesytetty, langat jaettiin näihin laatikoihin ja alemmalle hyllylle tuli muuta käsityökamaa ja lehtiä. Huomaatteko, muutama laatikko on jopa vähän tyhjempi kuin toiset... Eihän tämä tietenkään riittänyt vaan vielä yksi kaappi piti sosialisoida kaikenlaiselle tilpehöörille, valmiille töille jotka odottavat kohtaloaan, ristipisto- ja huovutustavaroille jne. Kankaat on yläkaapissa laatikoissaan ja huovutusvillat vielä toistaiseksi eteisessä olevassa arkussa.

Lankalaatikoista voi tehdä hyviä päätelmiä viimeaikojen innostuksesta, nuo vihreät laatikot olivat lankalaatikkoni ennen kuin pari vuotta sitten hurahdin neulontaan entistä enemmän, jotenkin on varasto karttunut...

Huovutusvillaa on myös kertynyt aikamoinen määrä, sitä on varastossa varmaankin jotain nelisen kiloa. En ole ehtinyt huovuttaa mitään varmaan vuoteen (syytän tästä enimmäkseen muuttojamme), mutta nyt olen menossa viikonlopuksi huovutuskurssille ja siellä on aikomus jotain huovuttaa. Valinnanvaraa vaan olisi aika paljon, tekisi mieli tehdä päällinen kiikkutuoliin (jonka saimme tuparilahjaksi, se on mummoni jäämistöä), istuinalusia, hattu, tossuja, lapaset, laukku, seinävaate jne... En oikein osaa päättää. Helkakin oli tehnyt ihanan hatun kurssilla.

Eilen illalla sain valmiiksi tämän pipon kummitytölleni, sen tekeminen on vähän kestänyt...
tupsupipo

Ja hei, uusi Ulla ja MagKnits on ilmestyneet, käykäähän kurkkaamassa. Yritin tyttärelleni ehdotella Punahilkka-ponchoa, ei innostunut. Hyvä sinänsä, onhan tässä muutakin tekemistä :-)

3 kommenttia:

  1. Ihailtavaa järjestelmällisyyttä! Mutta eikös lankakerät voi toimia myös sisustuselementtinä, silleen niinku pehmentää sisustusta? ;P

    VastaaPoista
  2. Wau mikä huone! Vähänkö olen kateellinen :)

    VastaaPoista