keskiviikkona, lokakuuta 12, 2005

Jippii!

alpakkalangat

Tätä voi jo sanoa palveluksi, tilasin nämä langat viime torstaina ja nyt ne jo ovat perillä! Ehdottomasti voin suositella amerikkalaista KnittingZone kauppaa ja heidän lentopostiaan. Sain postituskuluista vielä extra-alennukset, joten hinta ei ollut ollenkaan paha.

Langasta voisin todeta, kuten Kirsi MerinoSilkistä, se on ohutta, siis todella ohutta, mutta sitähän minä halusinkin. Lanka on myös tosi pehmeää, joten luulen että siitä oikeasti tulee hyvä äidilleni.

Nuo karkin näköiset jutut on pyöröpuikkojen pidikkeitä, niihin kun työntää puikon päät, ei silmukat pääse puikolta karkuun. Nää oli ihan mitättömän hintaisia, alle dollarin. Huomattavasti halvempia kuin muiden samaan tarkoitukseen sopivat. Minä en ainakaan ole halvempia löytänyt.

Tilasin tästä samasta putiikista keväällä Cascading Shawlin ja LeafLacen ohjeet, niidenkään toimituksessa ei ollut mitään ongelmia. Lisäksi siellä on hyvä toimitustapa kärsimättömille (kuten minä), osa ohjeista on suoraan ladattavissa heidän sivuiltaan heti maksun jälkeen, joten ei tarvitse postia odotella.

Kuinka mä millään maltan odottaa työpäivän päättymistä että pääsee tätä testaamaan? On tässä kotona työskentelyssä huonojakin puolia...

ps. eihän kukaan vaan mainitse kellekkään että satuin tänään tilaamaan Play.comista Marjutin juuri esittelemän kirjan... sssshhhh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti