torstaina, huhtikuuta 28, 2005

Uutta yhä vaan

Uusi työ per ilta, siinäpä on viime viikko mennyt. Onneksi ne pipot sentään valmistuikin nopeasti, joten ei kaikki aloitetut ole kesken. Sophie alkoi heti sujua paremmin kuin puikot muuttui 60 senttisiksi, nyt on 20 kerrosta kasassa. Eilen pyörähdin Tokmannilla ja siellä oli vielä melkein kaikkia Woolin värejä merinovillaisena, joten kaappasin sieltä mukaani neljä kerää vaaleaasinistä jotka aion jalostaa liiviksi pikkumiehelle ja pari vihreää joista tulee varmaan pipoja. Samalla tuli todettua että puikkoja saa sieltä halvemmalla kuin Joen Langasta. Jospa sitten muistaisi tämän ensi kerralla.

Eilen myös äitienpäiväpistelyt pääsi vauhtiin kun totesin että se äitienpäivähän on jo ihan kohta ja jäljellä olevasta ajasta olen äitini kanssa neljä päivää Helsingissä, jolloin ei tietenkään tätä työtä voi tehdä. Tulee tosi hieno jos vaan saan sen valmiiksi.

Blogiäänestyksessä kaikki neuleblogit olivat saaneet kunniamaininnan, joten mikäpä tässä ollessa, kun kunniaa ja mainettakin näin satelee... hehheh...

1 kommentti:

  1. Kiitos vinkistä :-). Minäkin pyrähdin sitten tänään Tokmannille ja hamstrasin vähän (tai oikeastaan aika paljon) Woolia. Pitkin hampain ostin vielä sitten uuttakin Woolia, koska vaaleanpunaisena ei ollut merinovillaista, ja vaaleanpunaista tarvitaan kummityttöjen ja veljentytön neuleisiin.

    VastaaPoista