lauantaina, huhtikuuta 23, 2005

Ja kuinkas sitten kävikään...

Käväisin sitten eilen Helsingissä ja sain puhuttua asiakkailta vähän pidemmän tauon että pääsin Menitaan. Tarkoituksena oli hakea sieltä vihreää lankaa LeafLace -huiviin vaikkei ohjetta vielä ollut tullutkaan.Ja näin siinä sitten kävi että kävelin sieltä ulos tummanpunaisen Grinascon MerinoSilk lankavyyhdin kanssa (sekä noiden ChicMohair kerien). Merinosilkin vihreät eivät kuitenkaan miellyttäneet silmää, eikä oikein Sivillankaan. Pitänee tsekata Pirtin kehräämön ja Pirkkalangan värikartat.

Pitää siis varmaan tehdä toinen sydänshaali kun tuon ekan saan valmiiksi. ChicMohairit ostin siksi, että kätköissäni on jo kolme kerää sitä ja hartiahuivia siitäkin ajattelin, niin nyt sitä on varmasti riittävästi.

LeafLacen ohje odotteli kotona illalla. Nopea toimitus tuolla kaupalla.

Matkatekemiseksi uskaltauduin ottamaan virkkuuhommia. Muovinen nelosen virkkuukoukku sai matkata kanssani lentokoneessa. Varmuuden vuoksi (jos turvamiehet olisivat keksineet että virkkuukoukku on suunnattoman vaarallinen ase) oli mukana myös ristipistotyö.

Päätin virkata Suuresta Käsityölehdestä 6-7/2002 löytämäni hatun tyttärelleni, mutta ohje osoittautui ilmeisen huonoksi, en ymmärtänyt mitä ohjeen kirjoittaja oli tarkoittanut tehtävän kerroksilla 6 ja 7. Syntyi sitten kaksi sovellettua kesäpipoa...

kuin 2 marjaa

Lankana Novita Tennessee ja jokin muu kirjava puuvillalanka. Voisin tuohon ohjeen kirjoittaa jos kiinnostaa.

Eiliset uutiset jäi katsomatta, siellä oli ollut juttu neulonnasta. Onneksi kuitenkin jutun sai katsottua täältä. Hyvä juttu oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti