keskiviikkona, huhtikuuta 20, 2005

Intoa täynnä

Näin se mieliala vaihtelee... Purin kokonaan tuon edellisessä postauksessa olleen Cascading Hearts huivin alun ja aloitin sen uudelleen samana iltana. Nyt neljän illan neulomisen jälkeen olen menossa kerroksessa 63 ja työ näyttää hyvältä. Ehkä se vaan kesti aikansa että tottui tuohon harvaan neulokseen. Nyt oikeasti tuntuu siltä että tätä on kiva neuloa. Olenkin kiinnittänyt huomiota langan kireyteen, joten ehkäpä sekin on auttanut ulkomuotoon, kun silmukat ovat suunnilleen saman kokoisia. Voihan sitä aina neuloa toisen huivin jos tämä yksi ei ole ihan täydellinen. Laitan kuvan myöhemmin kun pääsen toiselle koneelle.

LeafLace huivin ohjetta ei ole vielä näkynyt, olipa hyvä että tuon toisen ohjeen sai netistä suoraan, muutenhan tässä oltaisi ihan kuumilla hiilillä odottelemassa että pääsisi aloittamaan.

Perjantaiksi tuli pikainen Helsingin keikka, aamulla sinne ja illaksi takaisin, pitäisiköhän kerjätä asiakkailta vähän pidempi lounastauko niin ehtisi käväistä Menitassa hakemassa Sivillaa? Ajattelin siitä tehdä LeafLace huivin (tai toisen version tästä sydän-huivista).

Huoh, on tää kyllä hassua, vaikka entiset projektit eivät ole valmiita ensinkään, niin silti koko ajan pitää vaan haikailla uusia... Nimittäin nyt kiinnostaisi kauheasti tuhota tuolla kaapissa pitkään ollut hahtuvakerä Sophieen... Kun Susanna siihen vielä omissa kommenteissaan antoi parannusehdotuksia, niin näillä ohjeilla siitä varmaan tulisikin hyvä. Mistä ihmeestä sitä aikaa oikein repisi lisää? Ehkäpä on taas nukuttava pari yötä vähän vähemmän ;-) onkin tänä keväänä tullut nukuttua pitkiä yöunia.

Huivin lisäksi edistymistä ovat kokeneet ne Regian sukat joihin tulee lyhennetyin silmukoin tehdyt kantapäät. Toinen valmistui eilen automatkalla ja toinen pääsi resorin loppuun. Milloinhan mä opin tekemään niistä sukista niin isot että oikeasti koko lankakerä menisi yhteen sukkaan? Nyt sitä lankaa jäi taas yli vaikka kuinka ja silti varsi on jo tosi pitkä (pidän itse eniten sukista joissa on hyvin lyhyt varsi). No, toisaalta eipä tuo haittaa, lankaa voisi olla juuri riittävästi sellaisiin varrettomiin sukkiin joita olen suunnitellut Socks, Socks, Socks kirjan ohjeen (vaaleansiniset, joissa kantapäässä tähtikuvio) pohjalta.

Pitäisi tää neulominen kyllä vähäksi ajaksi keskeyttää, kun tuo äitienpäivä lähenee ja äidin needlerollia ei ole tullut vielä aloitettua. Myös kuvioista päättäminen on kesken saati lankojen valinta sitten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti