perjantaina, tammikuuta 29, 2010

Pussukkaa - Little Pouch

Ompelukone löytyi taas. Tällä kertaa innotuksena oli tämä upea Robert Kaufmanin kangas, Summer by Monaluna from AboutTown. Kangas löytyi Eurokankaan palalaatikosta, mutta tätä on varmaan hommattava jostain lisää, kuosi on suorastaan upea!
Ohje tämän malliseen pussukkaan löytyi Lisa Bergeren kirjasta Kasseja ja laukkuja. Pohja tehdään ylöskäännetyillä nurkilla ja ylälaitaan ommellaan reunus ja sitten vasta vetoketju. Kankaiden väliin tikkasin polyesterivanun. Yläsyöttäjä on siinä hommassa todella hyvä vekotin.
Sisäpuolella on Amy Butlerin Midwest Modern sarjan kangasta, reunus on Modan Panache-sarjasta. Laitoin sisälle myös nimikoinnin, koska tämän ompelu onnistui nimittäin todella hyvin! Pitäisi hommata niitä nimikointinauhoja vihdoin.

Koska sininen ei edelleenkään ole värini, äitini sai tämän pussukan syntymäpäivälahjakseen. Tosin tämä kuosi sai jo muuta harkitsemaan...

Little pouch for my mother, fabrics from Robert Kaufman, Moda and Amy Butler.

6 kommenttia:

 1. Wau! Sinähän olet innostunut ompelemaan! Kummasti se taito ja rohkeus karttuu, kun pääsee sinuiksi ompelukoneen kanssa!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia!

  Harjoittelu auttaa kummasti. :-)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana! Täydelliset värit, tosi kauniit kankaat. Hienosti ommeltukin, minä odottelen ompelukoneinspiksen löytymistä... :)

  VastaaPoista