sunnuntaina, tammikuuta 24, 2010

Sisustuspuuhissa

Tässäpä on viikon puuhailujen tulos. Oma pelikenttä on suunniteltu!

Pelimaailma on valloittanut nuorta miestämme ja erityisesti Mario-pelit miellyttävät. Ensimmäinen ajatus oli maalata seinään jättikokoinen Mario (tästä seinämaalaamisesta kun on edelleen ihan kivat muistot meidän vanhempien makarin jäljiltä), mutta sitten netistä löytyikin valmiit Blikin seinätarrat. Pistimme tilaten. Toimitus kesti 8 päivää. Tarrojen liimaus oli äärettömän helppoa, joten voin suositella.

Huoneessa oli aiemmin jättileveä valasboordi ja tavallinen lakattu Lundia-hylly pöytineen. Myös hylly pääsi piristyskäsittelyyn eli hionnan ja lakkauksen jälkeen värinä on kaunis kuultovalkea.

Operaatio vaatekaapin (joka siis on vielä vaiheessa) yhteydessä eteemme osui paikallinen lasiliike josta kävimme tilaamassa cd-kaapin ovet. Johan niistä on ehditty puhua vain vähän yli vuosi...

Tosi hyvä tuli, miksihän tätä ei aiemmin saanut tehdyksi?
Cd-kaappi on meidän omaa designia ja mieheni rakentama. Se on mitoitettu tuohon ja hyllytilaa laskettiin onneksi vähän reilusti. Dvd-levyistä hyllyssä on vain pelit ja lasten leffat.

3 kommenttia:

 1. Miten tarrojen liimat ovat pysyneet?

  Itselläni on hieman vaihtelevia kokemuksia noista liimapinnoista. Tosin vaikka vastaan tullut surkeitakin liimapintoja, niin kyllä edelleenkin olen sisustustarrojen vankka ystävä.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on perheessä Mario-fani ja nuo tarrat olisivat täälläkin mieleen, joten kiitoksia vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Voi vau! Mahtava toi Mario-seinä!

  VastaaPoista