maanantaina, tammikuuta 11, 2010

Maatuskat - Russian dolls

Suloiset maatuskat osuivat silmään viime keväänä ja ohje saapui juhannuksen aikoihin. Joulunpyhinä tyttären kanssa pengottiin laatikoita ja tämä ohje osui silmään. Itse työn pistelyyn meni 7 päivää, joista pari vietettiin pääosin pistellen. Värit on tosi kivat, vaikkakin sininen ei yleensä ole minun värini ollenkaan.
Ohje: Tralala, Violariumista
Langat: DMC:n muliinilangat

Tätä oli kyllä tosi kiva pistellä, työ oli selkeä ja värivaihteluita ei ollut liikaa. Mulla kun meinaa hermo mennä jos pitää pari pistoa tehdä tällä värillä ja sitten vaihtaa, usean eri neulan ja värin käyttäminen yhtäaikaa samalla rivillä ei ole mun juttu.

Viimeistelin tämän ohjeen kuvan mukaisesti, tosin vähän yksinkertaisemmin. Violariumilta löytyi hyvä ohje tämän pinkeep -tyylisen viimeistelyn tekemiseen, enpä ollut aiemmin moiseen tapaan tutustunutkaan.


Reunoille puuvillalankaa jonka kiinnitin pienillä neuloilla. En viitsinyt sitäkin ryhtyä ompelemaan kun itse pistely ja tausta on jo ommeltu toisiinsa kiinni.

I bought this cross stitch pattern last summer, these russian dolls are so wonderful. I really like the colours, althought blue is not my color usually. This took about 7 days to finish. Very nice!

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva malli ja kaunis viimeistely ! Itsellänikin on odottamassa tuo malli varastoissa.

  VastaaPoista
 2. Onpas todella kiva malli ja hieno lopputulos!

  VastaaPoista
 3. Ihanaiset maatuskat! En keskimäärin tykkää juurikaan ristipistoista ja vielä vähemmän sinisestä mutta tämä kyllä laittoi miettimään että pitäisköhän kokeilla. Kaunis ja huoliteltu!

  VastaaPoista
 4. kaunis, ihanan lämpimät värit! Tosi siisti. Minäkin tykkään kun värejä ei ole liikaa, vähemmälläkin värimäärällä saa kaunista ja tyylikästä ja ennenkaikkea pistelijälle ystävälistä. Juuri samasta syystä tykään itse myös Marjolein Bastinin luontoaiheista sekä Marilyn Leavitt-Imblumin uskomattoman kauniista enkelimalleista. Miksi siis kikkailla sadalla värillä, kun esim kolmellakymmenelläkin saa upeaa jälkeä..

  VastaaPoista
 5. BTW, minulla olisi sinulle blogissani pieni yllätys... :)

  VastaaPoista
 6. Hyvin onnistui viimeistely ;-)
  Tuosta tuli tosi kaunis!

  VastaaPoista
 7. Siitä tuli tosi ihana! Odotan kovasti, että pääsen kohta itsekin jatkamaan tuon mallin pistelyä.

  VastaaPoista