torstaina, marraskuuta 02, 2006

Valmistumisia

Pää on ajatuksia täynnä, joten jotta ehtii ajatella on neulottava. Jotain sitten valmistuukin

Ohje: False Flame Crew -sukat Socks, Socks, Socks -kirjasta
Lanka: Lanett, 62 g (kerä per väri riittää hyvin)
Puikot: 2,5 mm

Nämä ovat ihanat, lanka on pehmeää, värit on upeat ja näitä oli tosi hauskaa neuloa. Ei käynyt tylsistyttämään vaikka jäivätkin välillä odottamaan kun muut työt ajoi edelle. Onnistun kyllä lähes aina ostamaan liikaa lankaa sukkiin, kai se johtuu siitä että neulon sukkiini lyhyemmän varren kuin noin yleensä.

Tämä mallineule syntyy kun neulotaan osa silmukoista paria kerrosta alemmas kuin normaalisti ja kierretään lankaa kahdesti puikolle ja nostetaan ne neulomatta parin kerroksen ajan.


Ohje: Sneakers-sukat Ullasta, ilman pitsineuleosuutta
Lanka: Hjertegarnin HjerteSock
Puikot: 2 mm

Oikein kivat sukat, tuo kantapää on suorastaan nerokas. Jotain samanlaista olen itsekin yrittänyt kehitellä, muttei ole vielä syntynyt. Nytpä ei sitten tarvitsekaan enää.


Ohje: oma, perus 2o, 2n, 140 s
Lanka: Pirkanmaan kotityön ryijylanka
Puikot: 2,5 mm
Mieheni tilasi vaelluspipon, joten sellaisen metsänvärisen sitten saikin. Tämän pipon kavennukset eivät ensimmäisellä kerralla oikein onnistuneet, sillä piposta tuli liian suippo. Uudet kavennukset ovat oikein hyvät ja pipo pysyy päässä kunnolla.

Luokohan bloggaaminen jotain alitajuisia neulevaikutteita? Kun tuo lähimpänä asuva neulekaverini neuloo aina (onhan tää jo ainakin toinen kerta :-) ) samaan aikaan samoja juttuja kuin minä...

Minä aloitin Icaruksen toissailtana. Aloitin myös yhden toisen jutun, mutta siitä ei täällä sovi kertoa sen enempää. Niin että heti kun saa pari pienempää pois käsistä, niin on isommat jutut jo tulossa...

3 kommenttia:

 1. Hah! Ei voi olla totta! Täällä lentelee varmaan jotain Icarus-säteitä... :D Onko tuo lanka nyt sitä angoravillaa?

  VastaaPoista
 2. Nuo vihreät sukat ovat tosi hyvän näköiset!

  VastaaPoista
 3. Kävinpäs täällä kurkkaamassa sun tuotoksiasi. Hienoja ovat!!! Toisilla on peukalo oikeassa paikassa ja toisilla taas jossain muualla.

  Mei?än blogin löy?ät (näppiksestä on just ?-kirjain rikki, arvaa mikä:-) osoitteesta ranskaan.vuo?atus.net. Käykää kurkkaamassa kun eh?itte.

  T: Entiset naapurit

  VastaaPoista