sunnuntaina, marraskuuta 12, 2006

Mäntysuopaa

Minä olin taas viikonlopun mäntysuopaa kuluttamassa huovutuskurssilla. Edellisen huovutuskerran tuotoksiin en ollut täysin tyytyväinen, mutta tällä kertaa asiat ovat toisin. Ehkä siksi että ideat olivat jalostuneempia.

Tein joulusukan, tosin tällaisen vähän isomman puoleisen. Sukka on vain sukan kuva, ei siis sisäpuolta ollenkaan. Tähän on koristuksia vielä tulossa, joten palaamme tähän vielä myöhemmin. Lisäksi tein joulukalenterin ja kalenteripussukat lapsille.

Olen useamman vuoden järjestelmällisesti kieltäytynyt ostamasta suklaa- ja krääsäkalentereita, mutta tänä jouluna sitten lupasin tehdä oman kalenterin niin ei tarvitse enää kuunnella tuota kinumista. Lapset oli sitä mieltä että pusseja olisi pitänyt olla 24, mutta tänä vuonna saavat kyllä tyytyä noihin kahteen.

Näihin töihin kyllä tosiaan upposi mäntysuopaa, ehkä siksi että villat eivät olleet mitään parhaita huopumisominaisuuksiltaan. Huuhtomiseen piti tällä kertaa suhtautua ihan tosissaan. Kurssipaikka ei ollut ihan parhain, kuuma vesi nimittäin loppui boilerista kesken molempina päivinä, mutta onneksi oli liesi jolla kuumentaa lisää.

2 kommenttia:

  1. Ensi kertaa sivuillasi.Jäin koukkuun ja alan lukijaksesi.Ihastuttavia tekeleitä Sinulla.Mikä on noiden alempana olevien kännykoruenkeleiden hinta?

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla että juttuni kiinnostaa. Ne enkelit on vitosen.

    VastaaPoista