tiistaina, marraskuuta 14, 2006

Vaarallista hommaa

Se on vaarallista olla kotona sairaan lapsen kanssa kun saa kaikkia kummia ajatuksia...
Kuten vaikka sen että pitää tilata kirjoja Play.comista...
Tässä tulos

Itse asiassa tilasin kirjat Play.comin tarjoamalta toiselta toimittajalta kun nämä olivat sieltä edullisemmat. Kumma kyllä, kirjat tulivat eri kirjeissä samalla kertaa. Viikko meni.

Folk Shawls kirjaa olen haikaillut jo pitkään (tämänkin saa kaukolainana jostain päin Suomea) ja nyt sen sitten vihdoin tilasin. Ohjeet on upeita, monta ideaa tuli jo pikaisesta selauksesta.

Knitting Rules on oikein hauskasti kirjoitettua tekstiä neulonnasta ja sen ihanuudesta. On tässä vinkkejä erilaisien juttujen neulomiseenkin, mutta tämäkin kirja on vasta selausvaiheessa, joten en voi vielä kertoa tämän enempää.

2 kommenttia:

  1. No nyt se sitten sai sen huivikirjan! :D Tuopa ihanuudet näytille seuraavaan tapaamiseen, niin saan vielä varmistusta, että tarvitsen ehdottomasti huivikirjan!

    VastaaPoista
  2. Kauppojen kassajonossa seisominen lähellä lehtihyllyjä saa aikaan houkutuksen ostaa käsityölehtiä,vaikka niitä on jo pilvin pimein kotona.Ja aivan uudet ulottuvuudet tarjoaa tietokone.Kiusauksia riittää!Mielenkiintoista materiaalia olet tilannut.

    VastaaPoista