keskiviikkona, lokakuuta 12, 2005

Olalle taputtelua

Hyvä minä *tap tap* ! Olen saanut valmiiksi monta juttua jotka vaan ovat odottaneet omaan hetkeään, osa tosi kauankin (pari vuotta). Toiset kasvivärjätyt lapaset kasvattivat peukalonsa, pannulappu fritidsgarnista sai parinsa, nuken makari tuli tehtyä loppuun ja mikä ihmeellisintä, samalla kertaa myös ompelin koneella vetoketjun reunat ja leikkasin työn auki ja se on edelleen kasassa... Nyt enää pitää metsästää siihen vetoketju.
makari
Tän työn onnistuminen oli oikeasti aika iso juttu, nyt nimittäin uskaltaa joskus kokeilla kirjoneulepuseron neulomista suljettuna hartioille asti ja sitten kädenreikien leikkaamista. Tyytyväinen olen muutenkin tähän nuken makariin, malli ja mitat on ihan omasta päästä ja siitä tuli sellainen kuin ajattelinkin.

Kaikista pienin homma joka on odottanut vuoroaan ainakin pari vuotta tuli myös tehtyä, nimittäin hernepussit lapsille. Herneitä ei ihan näin moneen pussukkaan riittänyt, mutta kaura ja riisi ajaa saman asian. Kaurapussin hyvä puoli on siinäkin että sitä voi lämmittää.
hernepussit

Hyvät hetket alkoivat jo viime viikonloppuna sillä olin Vapaaopiston huovutuskurssilla ja tässä tulokset.
huovututetut
Kesken jäi lintu ja istuinalunen. Lauantaina kurssilta tultua talo oli tyhjänä ja sain ihan rauhassa tehdä sammalkranssin joka lähti heti matkaan tuparilahjaksi kavereille.
sammalkranssi
Sammaleet melkein loppuivat joten sunnuntaina käytiin keräämässä lisää. Pitää tehdä itsellekin tuollainen kranssi, nykyistä on linnut käyneet hakkailemassa kun siinä on omenan näköisiä koristeita.

Ristipistolistan-swappi saapui tänne eilen ja sieltä löytyi jo kauan haikailemani Teresa Wentzlerin Woodland Fairie - malli. Oi ihanuutta!

2 kommenttia: