maanantaina, lokakuuta 24, 2005

Lunta!

Talvi tuli! Lumiukko syntyi! Nyt lunta on jo paljon enemmän kuin tässä eilisessä kuvassa. Maisema on ihana.

Operaatio puikot_lentokoneessa olikin täydellinen, sillä kuinka ollakaan, unohdin lähettää ostamani puikot ja muistin että ne ovat laukussani vasta sillä hetkellä kun laukkuni kulki läpivalaisussa. Kukaan ei sanonut mitään, joten enpä minäkään ;-)

Huiviprojekti noita pidempiä puikkoja jo kaipasikin, nyt neulominen on vähän helpompaa. Myös salaisesta joululahjaprojektista on jo 3/4 valmiina, joten hyvältä näyttää. Joululahjoihin pitäisi kyllä ryhtyä hieman enemmän keskittymään, eihän tästä muuten valmista tule, tai ehkä pitää vaan tyytyä ostamaan lahjat messuilta.
lumiukko

Tampereen käsityömessuille olen lähdössä kun täältä sinne kyyti järjestetään perjantaina 18.11. Ensi viikonloppuna on Joensuussa käsityömessut, pitää yrittää ehtiä sinnekin, kun pitäisi viikonloppu yhdessä tapahtumassa olla. Satuin pääsemään erään järjestön hallitukseen, joten uusia hommia riittää ensi vuodelle (ihan kun tässä ei muuta puuhaa olisi)...

Ja vielä, viikonloppuna sukuani oli kyläilemässä tupareiden merkeissä ja saimme tämän (ja monta muuta ihanaa tuparilahjaa). Eikö ole mahtava... leipä?
tuparileipä

1 kommentti:

  1. Hei Tiina.

    Ihan ihmetyttää, että lumiukko jo! Täällä Tampereen suunnassa harhaili eilen muutama lumihiutaleen tapainen... Kuuntelin kirjastosta lainaamaani "Lumen Valon" Adoratiota, kaunista laulantaa, sopi kuvaan.
    Sulla on muuten nätti blogi. Mukavia kutomishetkiä.
    Maria

    VastaaPoista