tiistaina, syyskuuta 30, 2014

Tuplavetskaripenaali - Double Zipper pouch

Lapsi halusi uuden penaalin kouluun ja vaatimuksena oli että penaalissa on kaksi osiota. Hetki piti pohtia ja nettiä penkoa, mutta Pinterest auttoi taas ja ohjasi minut Fili&Lino blogiin josta löytyi Double Zippers pouch-ohje. Heidän pussukkansa ei ollut sopivan kokoinen joten laskin tarvittavan kankaan koon itse. Jostain syystä päädyin tekemään 14 tuuman kokoisen palan josta tietysti tuli meikkilaukun kokoinen, joten oli otettava uusi yritys. 9,5 tuuman palalla sai sopivan kokoisen penaaliksi.
Mikään kangas ei sellaisenaan kelvannut, joten tehtiin pinta sitten jämätilkuista. Hän penkoi kivoja paloja joita minä sitten ompelin yhteen. Tikkasin palan canvas-kankaakseen jotta siitä tulisi hieman jämäkämpi. Sisälle ompelin kaksi pussia (9,5 x 6,5 tuumaa). Ompelin sisäpussin koneella ulkolaidastaan ja sisäpuolen tuplaketjuun käsin. Hyvin toimii. Nuo eriväriset ketjut ovat kyllä hyvät.

Ja se isompi, no pitihän sekin tehdä, kesti hieman tuo sisäpuolen ompelu vaikkei todella vaikeaa olekaan.

My son wanted a new pencil case, so I made one using Fili&Lino blogs tutorial Double Zippers pouch. It turned out that 14" piece will be too big (like I didn't know), but 9,5" is ok. I quilted this piece to canvas and two pouches on the inside (9,5" x 6,5"). Hand stitched the double zipper part. I really like that zippers are different colours.

I finally fnished the bigger one too, sewing that inner pouch took some time...

3 kommenttia: