perjantaina, syyskuuta 12, 2014

Pikaprojekti

Uusi silityslaudan päällinen. Tuo teksti on ollut pitkään to-do listallani. Pienen silityslautani kangas oli mennyt kovin kamalan näköiseksi, tosin kamala se oli jo ostettaessa (tuo tietty sininen ei vaan ole minun värini), mutta en silti saanut aikaiseksi tehdä mitään asialle.

Eräänä iltana hermo meni ja entinen lähti. Uusi syntyi noin puolessa tunnissa kun leikkasin kankaan käyttäen vanhaa kangasta kaavana, huolittelin reunat saumurilla, käänsin reunat ja pujotin langan.

Olisinpa tehnyt aiemmin... Better late than never...

6 kommenttia:

 1. Siitä tuli hieno - taidanpa minäkin ottaa tuon projektin työn alle, kankaita kun on kaapit pullollaan...

  VastaaPoista
 2. Hannele: Kannattaa, niin pirteä tulee että silittäminen on taas mukavampaa.

  VastaaPoista
 3. Taidan tehdä saman homman täällä, minulla ei ole vielä mennyt hermo, mutta kaukana se ei ole. Sait homman kuulostamaan niin yksinkertaiselle, että laskit kerralla aloittamiskynnystäni.

  VastaaPoista
 4. Kiva pikaprojekti ja kivan pirtsakka päällinen, nyt mukava silitellä taas.

  VastaaPoista
 5. Ompas pirtsakka! :) Voisi tehdä itellekin samanlaisen. Meillä mies valittaa silityslaudan kankaasta, josta hänen mukaansa tarttuu väriä valkoisiin paitoihin.. Onko muut havainnu tämmöstä ongelmaa?

  VastaaPoista
 6. Kiitos Tiinatei, Tilkkureppu ja Anselmiina!

  Tiinatei: Eikun hommaan vaan, todellakin oli nopeata ja joka kerta kun tuon näen on kiva fiilis.

  Anselmiina: Enpä ole kuullutkaan että silityslaudan kankaasta lähtisi väriä, kyllä kannattaisi tuollainen laittaa välittömästi vaihtoon. Jos se on kaupan kangas, niin tekijäfirmaan siitä pitäisi palautetta antaa.

  VastaaPoista