tiistaina, syyskuuta 23, 2014

Puuhastelua ompelukoneella - Pouch sewing

Mitä kiireempi töissä tulee sitä enemmän tarvitsee tilkkuterapiaa...
Erilaisia ja -kokoisia pusseja on tehty useampia. Vihreä punakukallinen penaali PrettyByHand-blogista ostetuilla ohjeilla. Pyöreiden päiden ompelu oli ihan niin kamalaa kuin ajattelinkin. Harjoittelua siis kaipaisi siihen. Musta ja vihreä pussukka, näissä testasin vetoketjun kiinnitystä niin että pussin päät ovat suorat. Ohje on aikoinaan ostettu OhFransson-blogista. Edessä oleva pikkupussi on Sotak Handmade-blogin ohjeilla. Takana näkyvään isompaan tilkkupussukkaan palaan myöhemmin.

Vihreistä tilkuista väänsin uimakassiin lisätaskun jossa voi kuljettaa sellaisia kamoja jotka eivät saa kastua. Hakaskiinnitys toimii hyvin. Uuden kassinkin olisi tietty voinut tehdä, mutta koska tuo oranssi kassi on sopiva vähän märempiin juttuihin, niin tämä oli parempi ratkaisu.
Koska niitä vihreitä tilkkuja oli edelleen, niin jatkoin samaa edelleen. 10 x 12 tuumaa per pala.
;
Koko pussi tehtiin jämätilkuista. Eikä vieläkään loppuneet. Välissä ohutta polyestervanua, vetoketju ja huolittelut käsin. Yksi ilta tähän meni.

Lots of pouches. Lots of work at the office, so even more sewing is needed. Green pouches from scraps.

4 kommenttia:

  1. Upeita pussukoita olet tehtaillut. Tuo uimakassin lisäosa on hieno oivallus, koska sen voi ottaa mukaan jos tarvitsee tai sitten jättää pois. Kaunista tuo vihreä tilkkupinta.

    VastaaPoista
  2. Marle: Kiitos, samaa mieltä olen itsekin tuosta lisäosasta :-) Toimii hyvin.

    VastaaPoista