maanantaina, syyskuuta 08, 2014

Mekko

Tuo kesäinen mekkoni osoittautui niin kivaksi että käytin sitä todella paljon lomalla (kiitos ihanien lomailmojen), mutta tyyli ei kuitenkaan ole oikein sopiva talveen. Kaapista löytyi Finlaysonin kangaspala joka riitti juuri ja juuri samanlaiseen hihattomaan mekkoon.
Kankaassa oli sopivaa vihreää mausteena, joten sitä terästin vielä hieman lisää laittamalla terenauhan vihreästä ja lisäsin vielä taskunkin.
Hihansuita suurensin hieman ja ompelin selkäpuolelle pienen sisäänoton kun alkoi tuntua että hihansuu oli kuitenkin liian iso. Reunustin tilkkukankaista löytyneellä kankaalla kun tätä oikeaa kangasta ei todellakaan ollut tarpeeksi. Taakse vielä vihreät napit.
Vihreää löytyy mekon lisäksi myös pikkuleivistä, sain nimittäin anopilta niin jättisuuren kesäkurpitsan että sen käyttäminen vaati jo erikoisempien reseptien testausta. Kesäkurpitsa-suklaakeksit onnistui kyllä hyvin, mutta olivat niin kosteita että olivat parhaimmillaan korkeintaan parin päivän ikäisinä.
Kesäkurpitsa-halloumipyörykät ovat ihan parhaita sekä sämpylät kesäkurpitsalla. Jos teillä jollakulla sattuu samanlainen ongelma olemaan...

3 kommenttia:

 1. Hei,

  Mistä olet napannut mekon ohjeen? Tahtoisin tehdä samantyylisen itselleni.

  Hyvää syksyä,
  toivoo Minna

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia!

  Minna: Mekon kaava on piirretty Marimekon mekosta. En muista nähneeni missään lehdessä tai netissä ihan samanlaista, mutta varmasti löytyy kyllä. Onnea etsintään.

  VastaaPoista