sunnuntaina, joulukuuta 11, 2005

Puuhailua

Kuten Helka jo kertoi, eilinen neuletapaaminen vietettiin pikkujoulujen merkeissä ja minun paketistani paljastuivat Addin 3,5 mm 30 sentin puikot, kiitos Kati. Ne pääsivät heti illalla käyttöön kun ryhdyin niillä tekemään poikani minulta tilaamaa käärmettä. Ullan ohje tuli kuin tilauksesta.
puikot kaytossa
Lanka tosin on Isoveljeä kun ei nyt 7 veljeksen raitavärit nyt innostaneet. Aiemmin ostamani Neliraitakeräkin on jo sosialisoitu muuhun tarkoitukseen. Puikot ovat Isoveljelle vähän pienet, mutta toisaalta lelun pinta saa olla tiukkaa ettei sisus näy läpi.

Illalla väkersin vielä helmien kanssa, tein kuusen ja lapset sommittelivat minulle valmiita yhdistelmiä joista sitten vääntelin silmukkamerkkejä. Helkan kanssa tehtiin eilen vaihtokauppaa, mulle tuo kuvan yläreunassa vilahtava lautanen ja hänelle silmukkamerkkejä.
helmijutut

Tää päivä on sujunut ihan leppoisasti kotona, neuloen, pulkkaa vetäen ja leipoen leipää ja jouluisia pikkuleipiä sekä tehden taikataikinasta kuviota lasten kanssa. Aamulla laitettiin myös joulukoristeet paikoilleen.

Joulukoristeiden laittaminen paikalleen ja niiden tuottamasta tunnelmasta nauttiminen on ihan parasta joulussa. Kun koti on siisti (kuten nyt yllättäen on), joululaulut soi ja tunnelma on koristeiden myötä jouluinen, silloin mun mieleni lepää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti