torstaina, joulukuuta 08, 2005

Kilisee kilisee kulkunen...

tällä kertaa sukissa:
joulusukat
Ohje: oma, löytyy Ullan Jouluextrasta
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 2,5 ja 3 mm

Kulkusten ja sukkien yhdistämistä olen pohtinut useamman vuoden verran, nyt vihdoin oikea idea löytyi. Ihanat joulusukat! Varpaat pysyy lämpiminä ja joulufiilikseen pääsee kilinän myötä ;-) Oma kehu on paras kehu...

10 kommenttia:

 1. Ihanat sukat. Kuvan perusteella kulkuset olisivat eri värisiä, onko näin?

  VastaaPoista
 2. Näissä sukissa on erivärisiä kun ei muita sillä hetkellä varastoista löytynyt.

  VastaaPoista
 3. Jes, nuo on tosi kivannäköiset sukat. Eivätkä voisi enää jouluisemmiksi tulla =)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat, pitäis vaan jaksaa etsiä kulkusia jostain ... ja tietenkin kutoa sukat myös, mutta se on pienempi vaiva se :-)

  VastaaPoista
 5. Todella ihanat sukat. Ohjettakin jo Ullasta tiirailin sillä silmällä, mutta on kaikennäköistä muutakin jouluideaa tehtävänä. Vaan ehkäpä hyvinkin ensi vuonna... Onkos tuo se sama pitsikuvio, josta oli kesällä puhetta, Stanfieldin kirjasta?

  VastaaPoista
 6. Todella suloiset! Ihailin noita just Ullasta. Viimeistään ensi vuonna teen tuollaiset, ehkä jo tänä vuonna jos ehdin... =)

  VastaaPoista
 7. Minä myös ihastuin noihin sukkiin välittömästi, kun Ullassa näin. Saa nähdä, ehtiikö täksi jouluksi. Ehkä jää ensi jouluun...

  VastaaPoista
 8. Ihanat sukat tosiaan, ihastuin niin kovasti, että otin heti ne puikoille ja aion saada ne jouluksi jalkaani!! Kiitos tosi kivasta ohjeesta!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kehuista, mieltähän tämä lämmittää :-)

  Hekla, joo kyse on just siitä samasta kuviosta, muutin sitä vaan tähän ohjeeseen kun ei sellaisenaan toiminut tässä tarkoituksessa.

  VastaaPoista
 10. Yhdyn edellisiin, ihanat sukat :) Tällä hetkellä tyydyn ihastelemaan muiden tekeleitä, kun aika ja energia ei anna myöten tehdä mitään itse.

  VastaaPoista