torstaina, elokuuta 25, 2005

Ohhoh...

Tajusin tässä justiinsa että mehän ostaa pätkäytettiin uusi pesukone, nyt on kaikki huovutussuunnitelmat laitettava uusiksi, sillä uusi kone varmaan huovuttaa paremmin kuin toi meijän vanha... Jos kellään on LG:n 7 kilon konetta ja siitä huovutuskokemuksia, niin olisi niistä kiva kuulla.

Hesan reissun aikana syntyi seitsemän pikkuenkeliä. Sen verran nopeita ovat tehdä, että kävisihän nuo vaikka joulukortteihin, pitääpä harkita sitä, toisaalta ehkä laitan sellaisia vain harvoille ja valituille jotka "ansaitsevat paremmat" kortit. Tai sitten ihan muuhun.

Oi voi, olisipa muutto jo ohi, sormet syyhyää päästä laittamaan kaikkea siellä paikoilleen ja sisustamaan (tosin päätin jo etten uusia verhoja osta, mutta ehkäpä sitä ei millään voi välttää... eihän?). Hemtexiltä löysin vihdoin lakanat jotka kelpuutin meille. Kaupat on niin täynnä kaikkia lakanoita että on ihan kummallista että puolen vuoden etsinnän jälkeen nyt vasta tärppää, mutta syynä onkin se että mulle ei ole nuo punaiset ja siniset lakanat kelvanneet vaan vihreätä sen on pitänyt olla ja kuvionakin vielä jotain muuta kuin raitaa tai palloa. Sitä tiettyä kun on saatava, niin vaikeetahan se on...

Tänään pikapikaa JoenYöhön ja illalla hyvin meitä palvellut pesukone lähtee muille maille. Jos joku kaipaa astianpesukonetta, niin täällä olisi yksi 6,5 vanha vailla uutta omistajaa.

7 kommenttia:

 1. meille kelpaisi kyllä pesukone mutta välimatkaa taitaa olla liikaa:) Uuden kodin mukana tuli melko käyttämätön 70-luvun apkone jonka pesutulos ei ole kummoinen...

  VastaaPoista
 2. On muuten todellakin hankalaa löytää lakanat, jotka todella miellyttävät. Olen itse tuskaillut vastaavan ongelman kanssa jo pari vuotta ja löytänyt tähän mennessä vain kaksi hyvää lakanaa. :/ Noilla tulee kyllä tähän hätään toimeen, mutta entäs sitten, kun ne kuluvat? Miksi kaikkien lakanoiden pitää olla joko järkyttävän värisiä, oudosti kuvioituja tai muuten vain huonolaatuisen oloisia? Kuka noita oikein suunnittelee?

  VastaaPoista
 3. Olen huovuttanut huopasta 7-kilon teollisuuskoneessa: punainen tarvitsi 2 kertaa, valkoinen ja harmaa yhden, harmaa huopui parhaiten.

  VastaaPoista
 4. *heh* Meillekin kelpais pesukone, mutta vähän kaukana olette... Täytyy toivoa joulupukilta... Kun jo kerran on omat ja avon vanhemmat kummatkin tarjoutuneet sen ostamaan.

  VastaaPoista
 5. Mistä löysit enkeliin ohjeen? Olis nääs mullakin sellainen hakusessa ja suunnitelmissa.
  Mä taas löydän ihan liiankin usein ihania lakanoita ja ihanan värisinä, tosin usein niin kalliita, ettei niitä henno ostaa. Just vaihdoin sänkyyn ihan uudet kivat keltamustat. Me harrastetaan oikeastana pelkkiä satiinilakanoita, mattasellaisia, ja onneksi niitäkin on alkanut saada korkealaatuisenakin halvemmalla.
  Onnea uuteen kotiin, kuullostaa tosi kivalta!

  VastaaPoista
 6. Meillä on kyseinen kone.
  Huovutin joulun alla lapasia Fritidsgarnista (mukana farkut ja käsipyyhe), huovutin kaksi kertaa mutta nyt en ole varma lämpötilasta(muistelisin 40).Lapasista tuli tönköt että varmaan lasten lapasiin olisi riittänyt kerta huovutus(mutta silloin silmukat näkyy).Olikohan tästä mitään apua :-D
  -Päivii

  VastaaPoista
 7. Kiitos liina-vinkistä! Opettelin yhden sidonnan ihan sun innoittamana ja kävin jopa lenkillä vauvan kanssa! Neulomista en vielä kokeillut.
  Minkälaisia enkeleitä teit? Kuva ja ohje kiinnostaisi :)

  VastaaPoista