sunnuntaina, maaliskuuta 06, 2005

Puikkojen kopinaa

Ei siis kilinää, olen nimittäin neulonut bambupuikoilla tuota pitsipolvisukkaa. Ja vielä niin innokkaasti että ensimmäinen sukka on nyt valmis ja toinen on ekassa kuviokerrassa menossa. Socks, socks, socks kirjan ohje on 3-4 vuotiaalle, oma tyttäreni on kohta 6 v, joten suurensin sukkaa niin että lisäsin varteen yhden kuvion (8 s) lisää, neuloin kuviota 7 kertaa, kahdeksannen kuvion kohdalla kavensin 8 s ja neuloin vielä 2 kuviota. Sitten kantapää ja kärkeen kuusi kuviota. Hyvä tuli.

Kyllä muuten tuntui kamalan raskaalta neuloa sukan resoria metallipuikoilla noiden bambuisten jälkeen. Nehän eivät paina oikein mitään.

Eilinen leffailta tuotti myös tulosta, puolikas kaulahuivi KidMohairista ja Tangosta tuli valmiiksi. Tämä menee äidilleni myöhäiseksi synttärilahjaksi. Virkkasin hänelle jo aiemmin huovutetut tossut, mutta ne olivat liian isot, joten ne päätyivät sitten mummilleni.

Tossuista mieleeni tuli että joku oli ostanut Menitasta sukkien pohjiin laitettavia jarruja. Mullekin sellaisia, olisikohan noita Joen Langassa? Pitää käydä kyselemässä, niille olisi käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti