torstaina, maaliskuuta 10, 2005

Pitsiä, pitsiä

Toinen pitsisukka sai parin ja neitokainen omat pitsipolvisukat. Kivat niistä tuli.

pitsisukat

Hamsteriaikana ei ole kauheasti tuota lankaa kulunut, kun olen enimmäkseen vaan näperrellyt pikkupuikoilla, mutta vähän yli puoli kiloa kai sentään.

Mitäs sitten tekisi? Vanhoja töitä olisi kesken, mutta toisaalta nyt pitäisi kuluttaa varastolankoja. Kirjoneulevillasukat Nallesta tai FairIsle-lapaset Woolista kuulostaisi aika kivalta. Ainiin, nytpä tiedänkin mitä teen. Sukkapuikkoja on kertynyt sen verran että ne eivät enää mahdu nykyiseen puikkosäilöön joten neulonkin niille toisen. Taidan neuloa sen pyörönä ja testata siihen miten neuletta leikataan.

Haaveilemiani kirjoja löytyikin kivasti kirjastosta ja kaukolainana toisista kirjastoista, joten nytpä pääsee ensin selailemaan sisältöä oikeasti ja sitten vasta ostaa kirjan jos vaikuttaa tosi hyvältä. Löysin kirjastosta näiden lisäksi
  • Debbie Blissin New Baby Knits (pari ihanaa palmikkoneuletta ja vauvan haalari (pupu tai hiiri), palmikkoneule kiinnostaisi kovasti)
  • Knitting FairIsle Mittens & Gloves (tosi upeita ohjeita, on varmaankin hankittava itselle)
  • Viikinkineuleet
Viikinkineuleet kirjassa olikin juuri ihana ohje Silketweed-langalle jota JoenLangassa hypistelin. Sain pidettyä itseni kurissa ja ostin vain puikot, mutta niitä liukuesteitä ei enää ollut.

2 kommenttia:

  1. ihan mielenkiinnosta kyselen minkä hintaista silketweed mahtaa olla, tosin täällä hkissä taitaa olla siihen lisätty vielä hkilisä...??? tai riippuu kaupasta...?

    VastaaPoista
  2. En kyllä yhtään muista mitä se maksoi. täällä.

    VastaaPoista