keskiviikkona, joulukuuta 13, 2017

Pussukkakuume - Pouchfever

Sew together bageistä se alkoi se pussukkakuume. Olen useita Aneela Hoeyn ohjeita ostanut, mutta tekeminen on jäänyt. Nyt vihdoin alkoi tapahtumaan. Tämä on jättimäinen kuvapostaus, kiva jos jaksat selata läpi :-)

It all started from those Sew together bags. It really was a pouch fever. I had bought a lot of Aneela Hoey's patterns, but they were all untouched. Now it started to happen. Lot's of pics here, I am glad if you want to look them through :-)

Double zip box pouch eli tuplavetskaripussukka. Kankaat oli kyllä aika täydelliset...
Open-out box pouch eli hauskasti avautuva pussukka kahdessa eri koossa. Ensin pienempi.
Kaikkien Sew together bagien ja tämän pienen yhteiskuva, hyvä poseeraus kaikilta, myös tuolta vanhemmalta tilkkupussukalta. Mikähän lie lempivärini...?

Good pose for all of them, I wonder, can you guess my favorite colour?
Sama pussukka isompana. Näissä pusseissa vetoketjun mitta on ihan ehdoton, sen on oltava oikein, muutoin se ei asetu oikein. Pussukan voi tehdä vähän pidempänä jolloin vetoketjua voi vähän säätää.
Ja vielä viimeisimpänä Boxy Clear Pouch eli läpinäkyvä pussukka. Etuosa tehdään vinyylistä eli kristallimuovista. Minun muovini on aika ohutta. Ommellessa pitää olla tarkka ettei taita muovia. En ihan onnistunut, mutta ei mennyt rikki kuitenkaan.
Sisälle pääsi käsinompeluprojektini joka edistyy todella h-i-t-a-a-s-t-i.... Vihreä pussukka sisällä on sotakhandmaden Anna-pouch.

3 kommenttia:

 1. No on kyllä ihania pussukoita! Rupeaa ompelusormia kutkuttamaan...

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania pussukoita olet tehnyt, kauniita ja käteviä!

  Hyvää Uutta Vuotta 2018!

  VastaaPoista
 3. Lovely blog. Thanks for sharing with us.This is so useful.

  VastaaPoista