tiistaina, marraskuuta 25, 2014

Joulu lähestyy - Xmas is coming

Joulu lähestyy ja ehkä pitäisi jotain lahjasuunnitelmia olla? Ei, täällä on kyllä ommeltu ihan itselle...
Kaapista löytyi paketillinen joulukankaita jotka päätin tuhota nyt kertaheitolla. Siksak-peittokin on ollut suunnitelmissa jo vuosia joten tässä oli hyvä tilaisuus hoitaa sekin pois listalta.

Kankaat: 12 days till Christmas by Moda (vuosia vanha mallisto), kankaan leveyden mittaisia 4,5 tuuman suikaleita 13 kpl, valkea Kona Cotton Snow ja reunuksessa Ruff 'n Tuff by Robert Kaufmann.

Ilman reunusta tämä näytti todella tylsältä, harkitsin jo hetken että tämä taitaa jäädä kaappiin häpeämään, mutta reunus piristi niin että kyllä tämä pitää saada tikatuksi.

Ja ei se tähän lopu, seuraava joulupeitto on jo työnalla...

Tuota siksakpeittoa tehdessä eteen osui hyvä saitti josta löytyi valmiit mitat millä leikata nuo nurkka- ja päätykolmiot.

Xmas is coming, present sewing maybe? No, just sewing for myself... Package of fabrics to zigzag quilt. At first I was thinking that this was no good, but when I found that border fabric from stash, I decided that this needs to be quilted. And then some presents? No, because another xmas quilt is on the cutting table...

4 kommenttia:

 1. Upean näköinen! Itse en ole joulukangasihminen ollenkaan, mutta tuossa ne menee kuin väärä raha!

  VastaaPoista
 2. Marle, Kiitos. En minäkään oikein ole joulukankaiden perään. Tietynlaiset menee, mutta näissä osa oli ihan liian jouluisia tai liian jotain eikä oikein tuntuneet omilta, joten siksikin piti saada ne nyt pois pyörimästä.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää sik sak peitto! Hyvin voi käyttää muulloinkin kun jouluna!

  VastaaPoista
 4. Voin hyvin kuvitella tuon joulukuusen vierestä myös kesänurmelle!

  VastaaPoista