perjantaina, lokakuuta 16, 2009

Värien riemuvoitto - Lots of colours

Väriä, väriä, luminen ja märkä harmaa maisema tarvitsee väripilkkuja.
Nokkahuilu tarvitsi ehdottomasti uuden pussin kun huilun mukana tullut oli niin mahdottoman tylsä. Kankaat Modan The Caroler -sarjasta. Sisällä fleecea joka on kiinnitetty tilkkujen saumoista ommellen. Pussin muoto on suoraan matkittu alkuperäisestä pussista.

Huomaattekos muuten miten hyvin neulojalle sopii tuo kakkoskuvan vihreä kangas? Siitä on ehdottomasti tehtävä jotain minulle.
 Muskarissa on oltava myös kunnollinen kassi, teemaan sopiva tietenkin. Yläosan kankaat Modan ja alaosa Ikeasta. Alaosa olisi ehkä saanut olla yksivärinen, mutta muskarimies valitsi kankaan, joten en voinut kieltäytyä. Ja eihän tälläiset virtahevot (?) kohta enää kelpaa kuitenkaan.


Sisällä on tasku kaikelle pienelle tarpeelliselle.Vuorikangas on Ikean verhoista leikattua kangasta, värjäsin sen toissa kesänä.

Taidan itse olla sen verran värinpuutteessa että otan tuon kassin huomenna Taikasormet messuille, tosin eipähän sieltä mitään pitäisi ostaa...

Kassin malli on ihan omaa tuotantoa, hyvin se onnistui kun jaksoi vaan laskea ja mittailla ja silittää tarpeeksi. Sain myös vihdoin kirjoitettua itselle ylös mitat ja työohjeet, niin onnistuu myöhemminkin samanlainen ilman isompia pähkäilyjä. On ikävää ryhtyä joka kerta mittoja ottamaan vanhoista jutuista ja pohtia että minkälaista sitä nyt tästä kun tietää että haluan samanlaisen kuin tuo edellinenkin oli.

Nuo Modan kankaat ovat näitä synttärikankaita. Aika hyvin, vain kuukauden marinointi, edellinen amerikoista tilattu satsi kun on ollut kesäkuusta asti odottamassa uskallusta. Eihän näin ihania kankaita voi pilata, joten on käytettävä ne sellaiseen mikä varmasti onnistuu.

PS. Ekassa kuvassa vilahtaa meille lainaan päätynyt kaveri, palataan tuohon asiaan myöhemmin.

Our recorder needed a new pouch since the original one was very dull. Now we have colours! My son goes to musiclessons, so he needed a bag. More colours! I am very pleased on these, I think I need to make some more...

4 kommenttia:

  1. Mulla on lainassa samanlainen kaveri :-)

    VastaaPoista
  2. Lainakaveri näyttää kovasti samalta kuin meideän vakiasukkaamme :) Tuo virtahepokangas on kyllä huippusuloista! Kysymykseesi neuvolakortin taskun ohjeista, voisin koittaa jossain vaiheessa laittaa kuvatutoriaalia jos/kun noita vielä tulee tehtyä. Nyt ihan lähiviikkoina en pysty lupaamaan mutta korvan taakse laitan.

    VastaaPoista
  3. Upeita! Tuo kassi kelpaisi tännekkin, esikoinen veisi sen kiljuen käsistä.

    VastaaPoista