lauantaina, syyskuuta 26, 2009

Tasavuosia / More years

Tänään täytän tasavuosia. Sanotaan 25, vaikka ei minulla mitään suurta ikäkriisiä enää ole, se pahin oli ehkä kolme - neljä vuotta sitten. Silti tuntuu että voiko vuosia olla kasassa jo näin paljon kun vastahan olin nuori ja eihän siitä nyt ole kuin ... hmmm.... kauan! Ihanaa elämää kuitenkin, olen tänä syksynä ollut tosi tyytyväinen elämääni noin ylipäätään, kaikkea pientä säätämistä toki aina riittää, mutta en ole antanut niiden liikoja häiritä.

Joten tämän kunniaksi kaalipiirakkaa, olkaa hyvä!

Lahjojakin sain. Upean merinolampaan taljan ja Fleece Artistin upeasti värjättyä merinolankaa. Oi, ihanuutta! Ja orkidean, onneksi perheeseen kuuluu kukankastelija, sillä siinä minä en ole hyvä.


Lahjoin myös itse itseäni. Hankin kankaita amerikanmaalta, Fat Quarter Shopista. Paketti saapui huippuajassa, tein tilauksen perjantaina ja paketti oli pöydälläni tiistaina!

Mitä ihanuuksia paketissa olikaan! Modan Panache -sarjaa ja The Caroler-sarjaa, molemmista Layer Cake lajitelma. Nämä amerikan tilkkusanat on olleet hieman hakusessa, mutta Layer Cake tarkoittaa että saat 42 kappaletta 10 x 10 tuuman kangaspalasta, yksi per kangas tai useampi riippuen montako eri kangasta sarjassa on. Olen totaalisen ihastunut näihin Modan kankaisiin, mutta ehkäpä pitäisi nyt raaskia näitä käyttää että voisi sitten hankkia lisää. Ideoita on pää täynnä, mutta ompeluaika on kortilla.

Nyt laatuaikaa perheen ja Late Lampaan parissa. Missäs mun neule olikaan....? *lähtee etsimään*

I am little older today, so some presents to me and cabbagepie for you :-)

9 kommenttia:

  1. Onnea! Mahtavia lahjoja olet saanut!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut vielä, jos sitä en eilen selvästi sanonut (vaan kaakao-päissäni...). Kokkaa vartissa oli mun lahja mulle, sun lahja sulle on paljon nätimmän näköinen :-)

    VastaaPoista
  3. Myöhästyneet onnittelut täältäkin. Late on jautaa!

    VastaaPoista