lauantaina, lokakuuta 24, 2009

Pehmeää ja pientä

Kiitoksia viimeaikojen kommenteista! Kiva kun niitä jätätte.
AnniP, joo voin joku kerta kertoa enemmänkin noista pussukka jutuista, tosin tässä blogauksessa on linkki ohjeeseen jonka avustamana olen noita tehnyt.
Dominotossuista kiinnostuneet, ohje tossuihin on kirjoitettu aikoja sitten, mutta halusin testata sitä vielä lisää, joten siksi se on jäänyt julkaisematta. Kommenteistanne innostuneena, uusi isompi versio on jo puikolla, joten palaamme tähän asiaan lähiaikoina.

---------------

Sain vihdoin valmiiksi Baktuksen.

Ei sillä että tässä olisi iso homma ollut, mutta aika tylsää neulottavaa se oli ja lisäksi onnistui jotenkin neulomaan toisen kerän väärillä kavennuksilla, sillä lanka loppui kesken. En todellakaan halunnut purkaa, mutta onneksi Ravelryn kautta löysin samaa lankaa kanadalaisen rouvan varastoista. Hän ystävällisesti suostui lähettämään lankansa minulle. Värit on samat mutta hyvin erilaiset kuten voi olettaa koska lanka on Koigua. Huivin päässä tuo ei onneksi haittaa.

Ompelukonekin on surissut, tietenkin. Pussukoita olen testaillut lisää. Isoin on tehty Elizabeth Hartmanin Wristlet -ohjeella joka löytyy mm. Etsystä.

Villapata kiehuu -blogin taskuista innostuneena testailin omaa ideaani tuohon pieneen luottokorttikoteloon. Tuli tosi kiva. Tätä pitää testata vielä isompana ja useammalla taskulla.

1 kommentti: