maanantaina, helmikuuta 18, 2008

Lumiterveiset

Ihanaa, meillä sataa kolmatta päivää lunta! Viime viikon ikävät liukkaat ovat taaksejäänyttä aikaa. Nyt voi taas hiihtää, viime viikolla ei siitä mitään tullut kun oli ladut täynnä roskaa ja ihan jäisiä. Kuntoa täällä yritetään siis kohotella kun aikaa kerrankin on.

Neulomiseen on myös aikaa riittänyt. Onnistuin viime viikolla sotkemaan vauvan takkiin väärää värierää olevan langan, joten purkamaan sitä pääsi.

Onneksi samaa lankaa on vielä, tosin ei kyllä samaa erää, mutta nyt ei värissä näy ainakaan yhtä tarkkaa rajaa. Mitenhän onnistuinkin ottamaan laatikosta juuri sen yhden kerän joka oli eränsä ainut...

Muistakaapas tarkistaa värierät langoistanne!

Kummitätini tilasi minulta muutaman Vaaka-tilkun. Sovittiin että pääsiäisen aikaan pitäisi olla valmista. Kävi kuitenkin niin että käteeni osui siivotessa lankajämäpussini joten tilkkuja alkoi sitten tulla.

Vielä on lisääkin tulossa.

Siivouksen yhteydessä löytyi myös tämä pieni myssy josta tuli liian pieni. Nyt tämä päätyi ystäväni pienelle neitokaiselle, jospa sieltä löytyisi sopiva pää.

Ohje: oma
Lanka: Novita Tennessee, kukka Viola

Kommentoidessa on teidän nyt tehtävä sanatunnistusta kun ikävät turhat kommentit löysivät tiensä tänne minunkin blogiini. Jospa tuo auttaisi ettei niitä enää tulisi.

2 kommenttia:

  1. Todella kauniita ja mukavia käsitöitä olet tehnyt. Mukavaa viikonloppu:)

    VastaaPoista
  2. Kylläpä on yllättävän iso ero värjäyserissä! Mutta kaunis takki siitä on tulossa.

    VastaaPoista