sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006

Kori

Neuloin tämän korin jo lokakuussa, mutta näin kauan se joutui odottamaan pesukoneeseen pääsyä. Kori pyörähti muun pyykin joukossa kerran 40 asteen ja kerran 60 asteen pesussa.


Ohje: Nantasket Basket
Lanka: Pirtin kehräämön meleerattu hahtuva kaksinkertaisena
Puikot: 6,5 mm

Ohjeen ostin KnittingZone kaupasta jossa ohjeen saa ladata itselleen pdf:nä heti maksun jälkeen. Ei odottelua eikä postikuluja, erittäin mukavaa.

Tein korista korkeamman kuin ohjeessa oli ja kahvan neuloin nelinkertaisella hahtuvalla yhtenä kappaleena (ei liittämistä keskellä kahvaa). Kahvan keskiosan neuloin tavallisena 6 silmukan nauhana kun en ohjeen tapaa ymmärtänyt.

Huovutuskurssilla tekemäni pallot saivat seuraa hahtuvalankapallerosta joka pyörähti koneessa korin kera. Palloista muotoutui isoja silmukkamerkkejä. Idea näihin on jostain päin nettiä.

Kiitos pitsiliina kommenteista, on kiva kuulla että on tehnyt jotain toistenkin mielestä kaunista. Tuon liinan kanssa mulla oli hyvä tilanne, koska aloitin sen jo alunperinkin sillä ajatuksella että valmistuu sitten joskus. Koskaan sen kanssa ei ollut kiire ja aina se oli valmis reissuun koska tekemistä riitti. Tätä työtä en keskeneräiseksi luokitellut koskaan, koska tätä oli tarkoituskin tehdä silloin kun aika oli sopiva.

1 kommentti:

  1. kyllä tuo liinasi on kaunis!! Icaruksenkin olet saanut valmiiksi... oma on jämähtänyt ihan täysin, ehkä joulun jälkeen teen sen pois pyörimästä hyllystä.

    VastaaPoista