tiistaina, joulukuuta 19, 2006

Joululahja saapui

Syntymäpäivälahja jäi saamatta (tai itse hankkimatta) joten nyt joulun tullessa päätin sijoittaa kertarysäyksellä molempien lahjojen edestä.

Tein tilauksen GetKnitted:iin viime keskiviikkona ja nyt langat ovat perillä. Kivan nopeaa. Olen totaalisen myyty, Artesano Alpacan lanka on aivan mahtavan upeaa, niin pehmeää ja tuo väri... Koigu on myös ihanaa, samanlaista kuin FleeceArtistin lanka. Lornan vihreät eivät olleet ihan sen värisiä kuin olin ajatellut, mutta hyvä väri on tuokin. Lisäksi vähän Opalia, Trekkingiä bambuisena ja Colinetten Jitterbugia räväkän punaisena.

Joten sukkaa, sitä on täältä tulossa. Tilasin vähän kaikenlaista jotta sitten jatkossa tietää millaisia langat ovat ja voi keskittyä vain johonkin tiettyyn ;-) just sai yhdet langat ja jo on uudet ostokset ajatuksissa...


Lisäksi tilasin tällaisia sukkapuikkojen säilytysvekottimia. Erittäin tarpeellisia reissussa.

8 kommenttia:

 1. Onpas ihana kokelma lankoja!

  VastaaPoista
 2. Mitäs Opalia tuo onkaan kun on niin ihanan väristä? Muutkin aivan ihania, vuhreä myös erityisesti mieleinen. Hyvä joululahja!

  VastaaPoista
 3. Ihanat lankaset tullu.
  Mä oon katkera. Tilasin saksasta kuun alussa ja nei vieläkää oo käsitelly niitä lankoja. En tilaa enää sieltä, ku kestää ikuisuuden. Pah. Siirryn näihin isompiin ja tunnetumpiin..

  VastaaPoista
 4. Get Knittedin pakettia rysähti tännekin tänään, avaan tosin vasta jouluna joululahjana ja aion olla TOOODELLA yllättynyt kaikista valitsemistani lankanyssäköistä ;D Nuo puikkopidikkeet jöivät vähän kaihertelemaan, tilatessa lohdutin itseäni notta värillisistä kumilenksuista saisi korvikkeita halvalla.. :/

  VastaaPoista
 5. Poikkesin vain toivottamaan sinulle oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista
 6. Ihania lankoja!
  Oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. "Pimeydessä syttyy tähti,se loistaa koko maailmaan".-Riemullista joulujuhlaa Sinulle ja läheisillesi.

  VastaaPoista
 8. Hyvää joulua ja onnen hetkiä vuodelle 2007 !

  VastaaPoista