perjantaina, syyskuuta 01, 2006

Kirjoja

Olen yrittänyt olla hankkimatta enää lisää neulekirjoja, sillä entisistäkin on melkein kaikki kivat jutut tekemättä ja todo-lista on jo aika pitkä (ajattelin myös sääliä Visaani). Tästä uusien kirjojen puutteesta olen yrittänyt selvitä kirjaston avulla ja hyvin se on onnistunutkin, sillä he ovat ystävällisesti tilanneet useita kirjoja joita olen pyytänyt. Tässä muutamia kirjoja Joensuun kirjaston valikoimasta.


Mason Dixon Knitting (tätä ei muista suomalaisista kirjastoista löytynyt ollenkaan) ja Ponchos on the go. Molemmissa oikein kivoja ohjeita ja MDK:ssa on jopa jotain luettavaa. Tuulia tuota Poncho kirjaa esittelikin.

Kummasti alkaa MDK:n luettua tuntumaan siltä että pitäisi alkaa tehdä tiskirättejä ja pyyheliinoja... MasonDixon Knittingin tyylisiä juttuja löytyy myös netistä heidän blogistaan.


Big Book of Knitting Stitch Patterns, upeita mallikuvioita, pintaneuleita, pitsejä, palmikoita, useampi sata. Laidasta laidaan, tästä on Koivu-pipon ohjekin otettu. Tätä selatessa alkaa aina inspiraatiot heräämään.

Nicky Epstainin (Knitting on... / ...over...) mallineulekirjatkin on Joensuussa, myös uusin (...beyond...) on hankinnassa.

Ja sitten vielä lisää maalauspuuhia:

Korulipasto


ja vielä yksi lehtilokerikko, nyt tosin puhelinluetteloille :-)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat nuo lipasto ja lehtikotelo. jos oikein ymmärsin, olet maalannut noi lehdet itse. ihania!

  VastaaPoista
 2. joo, en sitten lukenu yhtään aiempia postauksia. ihania koristuksia ovat kyllä ..

  VastaaPoista
 3. Ihania maalauksia! Sopii hyvin noi servettikuviot, näyttää niinkuin olisit oikein ammattilainen koristemaalauksessa!

  VastaaPoista
 4. Oi voi miten ihanat maalaukset!! Meillä on samanlainen lipasto kun tuo teidän, olispa meilläkin vaan noin hieno maalaus siinä :)

  VastaaPoista
 5. Aiempaa löysin aivan ihanan kirjoneulelapasen alun(tai aika pitkällä se minusta oli), mistä tuon kuvion voisi löytää vai oliko se ihan omaa designiä? Värit ja kuvio oli tosi hyvä!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, servettikuvia nämä kylläkin ovat, mä en todellakaan osaa maalata noin upeita.

  Tuo monivärinen kirjoneulelapanen on Interweavesta, en nyt muista mistä numerosta. Meilaile mulle. Lanka on paksumpaa kuin ohjeessa joten siksi osittainen purkaminen on varmaankin tämän lapasen kohtalo.

  VastaaPoista