tiistaina, syyskuuta 05, 2006

Kasviväriä

Viime viikonloppuna oli Joensuussa Vanhan Kaupungin markkinat. Sieltä mukaani ampaisi pari kerää kasvivärjättyä lankaa. Punainen: sipuli ja krappi, vihreä: kamomilla.

Olin suunnitellut meneväni täkäläisen kansalaisopiston kasvivärjäys-kurssille, mutta tämä muu elämä hakkasi päälle joten perua se piti. Nämä langat on sitten suoraa hyvitystä siihen... Katsotaan miten käy muille kursseille joille ilmoittauduin.

Samaisilla markkinoilla eräs Pohjois-Karjalan Taidon työntekijä kehräsi värttinällä ja sain hänet innostumaan ajatuksesta että pitäisivät viikonlopun mittaisen intensiivikehräyskurssin (kun en voinut kehräyskurssillekaan mennä). Ajankohtana on mahdollisesti ensi vuoden alku. Joten jos olet kiinnostunut, meilaile mulle tai meilaa suoraan Pohjois-Karjalan Taitoon tai seuraa heidän kurssi-sivujaan.

Olen yrittänyt puhua miestäni tekemään mulle värttinän, mutta ei se ole vielä innostunut. Ehkä on liikaa tätä muuta puuhaa kun on pitänyt rakentaa sitä ja tätä ja levittää multaakin ympäri pihaa.

3 kommenttia:

 1. Jee! Viikonloppukurssi kehräyksestä kuulostaa hyvälle. Jospa saataisiin opetusta, ettei ihan kaksistaan tarvitsisi pitää omatoimikurssia... :)

  VastaaPoista
 2. Kasvivärjäys onnistuu kyllä ihan kirjoista lukemalla ja kotikeittiössa.

  Täällä porisivat padat koko viikonlopun.

  VastaaPoista
 3. Eka kasvivärjäyskerta ei hirveästi antanut... Käytiin läpi tarvikkeita ja kasveja, moniste sama mikä löytyy netistä. Maksankohan turhasta, onnistuisi ihan varmasti itsekin! Kurssin viikonloppu saattaa vielä muuttua viikkoa aikaisemmaksi, saa vielä tulla mukaan!

  VastaaPoista