tiistaina, toukokuuta 31, 2005

Tohinoissa

Pikkutöppöset vauvalle valmistuivat ja tekaisin myös testiversion turvavyön pehmukkeeksi, vielä pitäisi siihen nappeja ommella. Äitini aina pitelee vyöstä kiinni kun se kuulema kaihertaa kaulaa, hän pääsee nyt sitten testaamaan tuota pehmuketta.

Tuo liivin tekemisen jälkeen on tehnyt mieli ryhtyä tekemään neidillenikin jotain puseroa, joten kävin ostamassa kilon verran roosaa Woolia merinovillaisena... Mulla ei koskaan ole ollut näin paljon yhtä lankaa samanvärisenä.

2 kommenttia:

  1. Onko tuo aiemmin mainitsemasi ssk-kavennus niin, että nostetaan ensin kaksi silmukkaa neulomatta ja sitten neulotaan ne niin, että oikeanpuoleinen silmukka jää päällimmäiseksi (no joo, saikohan tästä selityksestä selvää... ehkä, jos se tosiaan on sama tapa). Itse en edes tiennyt mistään ylivetokavennuksista, kun olen itseoppinut sukanneuloja ja vasta nyt, kun olen tehnyt isompia hommia (eli ohjeista), niin on tullut tuollaisia kaikenlaisia uusia termejä. Tuo oma tapani tehdä kavennus (mm. sukan kantapään jälkeen ylimääräiset silmukat) oli vaan kauniin näköinen ja siksi tein niin. :D

    VastaaPoista
  2. ssk:ssa silmukat siirretään vasemmalta puikolta oikealle niin kuin ne neulottaisi oikein, eli ei vaan nosteta, vaan käännetään niiden suunta siinä samalla.

    VastaaPoista