tiistaina, maaliskuuta 01, 2016

Olipa kerran joulu - There once was a christmas

Sellainen kuin joulu taisi joskus tässä olla :-) Jotain jopa ompelin...
Aatonaattona sain suuren inspiraation että joulukuusi tarvitsi ehdottomasti uuden maton. Joten pistinpä sitten ompelukoneen hurraamaan. Hyvä tuli, Koko noin metri halkaisijaltaan.
Anopille meni rulla joka paljastui kiikkutuolin matoksi. Hän pyysi tätä jo varmaan pari vuotta sitten, mutta kun ei sopivaa kangasta löytynyt ei sitten millään. Vihdoin paikallisesta kaupasta sattui silmään Kangastuksen pitsikuvioista kangasta, joten siitäpä sitten tekemään. Väliin laitoin sentin paksua vaahtomuovia ja tikkasin siitä päältä vaan rohkeasti kaksi suoraa viivaa. Hyvä kuulema on.
Siskoni sai olkalaukun. Mallina löyhästi sama Molly Messenger kuin syksyllä, mutta rankasti muokattuna. Vihreä väri, tasku ja vetoketju oli toiveissa ja tässähän ne toiveet täyttyivät.
Kälylleni tein uusia tyynynpäällisiä, korvaamaan puuttuvaa aurinkoa. Näissä mallina oli Basket weave star -malli joka tehdään paperille ompelemalla.
Äitini sai pienen meikkilaukun. Ympyröiden ompelu on edelleen vaikeaa, mutta tämä nyt onnistui edes jollainlailla. Tähän ohje löytyi pinterestin kautta.
Pahoitteluni kuvien laadusta, piti näissä tyytyä työhuoneen valaistukseen.

Minä sain siskoltani lahjaksi pyörivän leikkuualustan tuumamitoilla. Se on nyt vihdoin testattu ja todettu tosi hyväksi.

These were xmas presents that I made. Sorry for the light in the pics, it no good but was all I had time for then. 

Rocking chair mat wet to my MIL. She asked that many years ago, but fabric wasn't easy to find. Green bag for my sis, made with Molly Messenger pattern with many changes. Basket weave star pillows for my SIL to bring some much needled light to the season and makeup bag for my mom. Round things are really not good for me, I should practice them more.

4 kommenttia:

 1. Hienoja joulujuttuja olet saanut aikaan.

  VastaaPoista
 2. Upeita töitä ja kivat lahjat!
  Pyörivä leikkuualusta on hyvä, varsinkin blokkien tasauksissa:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita lahjoja ovat ystäväsi saaneet. Tuo sison laukku on aivan ihana, samoin äitisi meikkipussi.

  VastaaPoista