sunnuntaina, marraskuuta 06, 2011

Wow!

Elämä voi joskus olla aika upeaa! Kun arki sujuu tai töissä on kivaa (ja tarpeeksi haasteellista) tai kun saa uuden ompelukoneen...! Ihan pieni viaton koneiden katselu käsityömessuilla päätyikin siihen että pöydälleni tuli Bernina 440 QE, eli nimenomaan tilkkuiluun tarkoitettu kone. Ja mikä parasta, koneessa on BSR-tikkausjalka ja polvinostin! Tikkausjalka auttaa nimenomaan siihen että tikit pysyvät samanmittaisina. Entisellä koneella meni aina aikaa harjoitteluun kun taito ehti unohtua.

Pistoja on testattu sieltä täältä, kokeiltu applikointia ja tikkausta. Nytpä voikin sitten jatkaa suunniteltuja tilkkuprojekteja vähän toisenlaisella otteella. Ensimmäisenä projektina uuden koneen kanssa tein tilkuista ompelukoneen päällisen koska koneen mukana moista ei tullut. Tässä vain vähän ensimakua, koska kuvat eivät iltavalaistuksessa oikein onnistuneet. Palaan asiaan.
Life can sometimes be really great! Like when week goes smoothly with all comings and goings and dinners etc, or when job problems are solved nicely or when you get a new sewing machine...! Little sewing machine, Bernina 440 QE, just looked at me in the local craftfair and I had to take it with me! I am amazed ja happy!

We needed to get to know each other so I made a cover for the machine, since it came with only a bag. Here is a little peek, I'll show other pictures later, after I have taken some in daylight.

4 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää!
  Pitäähän sitä olla kunnon työkalut, kun paljon tekee :-)

  VastaaPoista
 2. Kaunista, kertakaikkiaan. Ja mä olen kateellinen. Jatkan jurnuttamista tuolla vanhalla rakkineellani ja toivon että valmistujaislahjaks saisin pikku pääoman kunnon koneeseen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vierailustasi! Tämähän on aivan ihana! Ja paljon muutakin kaunista löysin blogistasi.

  VastaaPoista