sunnuntaina, lokakuuta 09, 2011

Pullip-nukke / Pullip-doll

Tyttäreni ihastui netissä Pullip-nukkeihin jotka ovat keräiltäviä nukkeja. Uusia malleja tulee kuukausittain. Nuket ovat sen verran arvokkaita että rahaa moiseen piti säästää ihan itse. Nukke tilattiin loppujen lopuksi PlasticPop-kaupasta. Bloody Red Hood -nukke kotiutui muutaman viikon odotuksen jälkeen.

Nukke kaipasi tietysti muitakin vaatteita kuin mukana tulleet, joten jotain pientä on sitten tehty.
February Sweater, muistatte varmaan tämän suositun esikuvan. Ohje täältä. Tosi kiva pikku projekti, kolme ja puoli tuntia meni.
Nuken tarkoitus on kulkea mukana jotta sitä voi kuvata erilaisissa maisemissa (ja sitten blogata niistä). Meille tulleella nukella on niin pitkät hiukset että ne meinaavat mennä jatkuvasti ihan sekaisin, joten tein sitten makuupussin jota pidetään nuken päällä kuljetuksien aikana. Tämä taitaa olla versio 1.0, pitää testata vielä vähän toisenlaista versiota kunhan taas ehdin.


My daughter bought herself a Pullip-doll, Bloody Red Hood. I made her this small February sweater. Because of her long hair, she needed a Pullip sleepingbag (or carry-along bag). Now that beautiful hair will stay ok during transports.

3 kommenttia:

 1. Ihana tuo nukke, en ole aiemmin kuullutkaan niistä! Ja mikä suloinen nuttu ja pussi sillä :) Suloista!

  VastaaPoista
 2. Huvittavaa miten mielipiteet voivat vaihdella äärimmäisyydestä toiseen: juuri ajattelin, että isopäinen ja -silmäinen nukke on kuin suoraan kauhuelokuvasta! Tehtiinköhän aikoinaan niin paljon kauhuleffoja, joissa oli kirottuja nukkeja että meikäläisellä on nyt joku trauma?

  Makuupussi on kyllä loistoidea, muistan kun nukeilta oli aina tukka sekaisin vaikka ne vain istuivat tuolilla... tai sitten ne viettivät kirottua kaksoiselämää ja tulivat välillä kammattaviksi ;)

  T: Satunnainen kommentoija

  VastaaPoista
 3. Olen niin iloinen, että pidit minun kuvio. Toivon, että kokeilet niitä lisää. Valmiin pusero on niin kaunis Bloody Red! Toivon saavani hänet minun ensi nukke. Olen pahoillani käännöksen, jos se on huono, olen käyttäen Googlen Tiedän vain Englanti.

  I am so glad you liked my pattern. I hope you will try more of them. Your finished sweater is so beautiful on Bloody Red! I hope to get her as my next doll. I am sorry for the translation if it is poor, I am using Google as I only know English.

  VastaaPoista