perjantaina, syyskuuta 30, 2011

Ruusu - Rose

Pukeutumisen suhteen suosin rentoja vaatteita joissa on hyvä olla. Toisinaan pukeutuminen on kuitenkin tosi tylsää kun ei ole mitään kivoja "lisukkeita", huivit ei aina sovi pukineisiin tai ne pyörii kaulassa miten sattuu ja eivät pysy menossa mukana ilman rintaneulaa.
No nyt on kiva koriste! Väriä on ja sopii hyvin myös tylsempiin mustiin toimistovaatteisiin. Ohje oli sopivan simppeli ja omat kankaani eivät kaikki olleet samanlevyisiä (tämän huomaa ruusun muodosta) mutta hyvä tuli kuitenkin. Ompelukoneeni ei myöskään ymmärtänyt mitään kankaan rypytyksestä, joten jätin moisen tekemättä ja rypytin itse käsin ommellessani. Kiinnityksenä on ihan tavallinen hakaneula jonka ompelin taustapalaan kiinni.
Tämä on ollut to-do listalla vaikka kuinka kauan, mitenkä kummassa ei ole aiemmin tullut tehtyä.

Just a wonderful rose, that I can use, when colour is needed!

4 kommenttia:

 1. Hi Tiina,

  Thanks for your question about my zipper installation. I hope to have a pattern available for this case very soon and it will be a PDF.

  hugs, k

  VastaaPoista
 2. Olet tehnyt taas ihania käsitöitä viime aikoina! Tämä kangasruusuohje on ihan huippu. Googlailin tänään juuri sopivaa ohjetta mutta tähän ohjeeseen en törmännyt. Tätä täytyy kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Kivaa käyttöä pienille kankaille :)

  VastaaPoista