lauantaina, helmikuuta 19, 2011

Sitä, tätä ja tuota

Käsityöt on tällä hetkellä yhtä silppua, osin ihan kirjaimellisesti kuten tässä alla näkyy.
Keskeneräisenä tekeleenä on ainakin kuusi erilaista ompeluhommaa jotka kukin odottavat jotain. Jotkut vain ompelua, toiset tikkausta ja vanuja. Näiden lisäksi on sitten vielä neuleprojektit, niitäkin olisi useampi.
Jotain on hankittukin, nimittäin parit ompelukirjat. Oi mitä inspiraatiota! Aikaa, aikaa tänne jostain, jookos? Molemmat löytyy muuten Joensuun kirjastostakin (vink, vink). Scandinavian Stitches on suomalaisen Kajsa Wikmanin kirjoittama. Tilkkukirja on ohfransson -blogia kirjoittavan Elizabeth Hartmanin kirja.


Ja jotta olis jotain mitä ommella niin ostin vähän lisää. Ruutukankaita menin hakemaan ja Amy Butleria olisin ostanut myös, mutta kun Amy Butleria ei ollut niin ostin sitten Free Spiritin Leanika kankaita. Amyt on kuulema täällä päin vain tilausvalikomassa (muutamassa isommassa kaupungissa ihan kaupoissa) ja tilaus kestää 3-4 viikkoa... Onneksi on nettikaupat, eihän tuollaisia aikoja kankaita ooteta!

2 kommenttia:

  1. Jollain muullakin näköjään tuhat rautaa tulessa-syndrooma! Miulta löytyis keskeneräistä hommaa aika monta tuolta, niin sanottuja ikuisuusprojekteja. Mut pikkuhiljaa eteenpäin, eikös vaan!

    VastaaPoista