sunnuntaina, marraskuuta 28, 2010

Karkkia - Moda Candy Bar

Lontoosta ostamani Modan Candy Bar -kangaslajitelma aiheutti hieman päänvaivaa. Kankaat olivat kyllä oikein ihania, mutta mitä niistä voisi tehdä, kangasta kun oli aika vähän per mallisto ja sen verran erilaisia nuo mallit olivat että kankaiden yhdistely ei oikein käynyt päinsä sekään.

Lopulta se ajatus löytyi. Valitsin 36 palaa kustakin mallistosta ja tein niistä pienen vetoketjupussukan ja isomman käsityöpussin. Vetoketjupussiin meni 12 palaa ja käsityöpussiin 24 palaa. Käsityöpussiin tuli lisäksi vuorikangas ja sivukaitaleet toiseen päälliskappaleeseen.

Kuvassa vasemmalta Bliss, Fandango ja Breakfast at Tiffanys.
Tällaisia pussit ovat toiselta puolelta. Kuvassa Bliss.

Ja koska pusseja ei voi olla liikaa (hmmm, kellähän on aika monta keskeneräistä neuletta?) niin tein vielä muutaman nyörittömän Suuren Käsityölehden (11-12/07) ohjeella. Pöllö- ja omenakankaat on tilattu FabricRehabista. Pöllö on Robert Kaufmanin kankaita. Harmaa on lakanaa.

When visiting London, I bought Moda's Candy Bar -fabricpack. Fabrics were great, but I couldn't decide what to do with them. Fabrics were so different that I didn't want to mix them.


So finally I decided to make a zippered pouch and one larger pouch for knits. I took 36 fabric pieces and used 12 for the smaller pouch and 24 for the larger.

2 kommenttia:

  1. Sinäpä olet taituri. Ihania nuo kankaiden kuosit.

    VastaaPoista
  2. Minulla on kasa fabric rehabin kankaita myös. Tosiaan, palat ovat aika säälittävän pieniä, että ideat tuntuu loppuvan kankaan reunoihin. Tilkutusmeininki onkin hyvä idis! Ehkäpä nyt tohdin koskea niihin kangaspaloihin!

    VastaaPoista