maanantaina, syyskuuta 20, 2010

Vihdoin - Finally

Viimeistely- ja valokuvauskeijut vierailivat sentään kesän lopulla niin langanpäät sai kyytiä ja valokuvat valmiista töistä tuli otettua.

Lapaset ja pipo Dropsin Merino Extra Finesta, ihana lanka jonka löysin vasta viime keväänä. Kiva neuloa ja pehmeä käytössä. Pipon mallina Miller. Kirsten Kapurin mallit ovat hienoja ja ohjeet hyvin kirjoitettuja. Voin suositella.

Twist Collectiven Piper sai napin viimeistelykeijun toimesta. Cascase 220 lankana tässä, valkea jotain varastoissa ollutta. Ihan kiva.

Ihana, väri mitä parhain, siis luonnossa, ei niinkään tässä kuvassa. Syytän kameraa. Pehmeän pehmeä Casbah on tässä lankana, mallina Calystegia.

Lapasohje oli alunperin kämmekäsohje, mutta kun mä käytän lapasia, niin muokkasin. Luksusta tässäkin, Wollmeisen Kürbista.Upea väri!

Hemmottelun tarpeessa on näköjään oltu. Ravelryssä näistä tarkemmin.

Finally I managed to finish these. Wonderful yarns, Drops Merino, Cascade 220, Casbah Sock ans Wollmeise. More in Ravelry.

5 kommenttia:

 1. Tosi hienoja töitä olet saanut aikaiseksi. Minäkin odotan saman keijun kyläilemistä, voisitko sanoa sille, että tulee käymään meillä. :)

  VastaaPoista
 2. Upeita neuleita! Ihastellen katselen käsityöhuonettasi:)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo kauluri. Mistäköhän löytäisin tuollaisen ohjeen. Olisi mukava itsellänikin. :)

  VastaaPoista
 4. MK: Kiitos. Ohje löytyy Ravelrystä tai täältä: http://lankakomero.blogspot.com/2009/03/calystegia.html

  VastaaPoista