torstaina, huhtikuuta 15, 2010

Kutistuuko se?

Ilmoitustaulu on odotellut kaapissa pitkään uutta käyttöä ja nyt kun suunnittelen työhuoneremonttia, niin päätin tuunata työhuoneeseen vähän freesimpää ilmettä. Ilmoitustaulun karmit petsattiin valkealla OsmoColorin vahalla ja tauluosasta otettiin juuttikangas pois ja päälle kangas Ikeasta.
 
Ilmoitustauluun tarvitaan toki nastat. Second Streetin blogista silmiin osui kutistemuovista tehdyt versiot, joita oli pakko testata. Kotoa kutistemuovia jo löytyi kun lapsille sitä joskus ostin.
Ohjeita tekemiseen löysin FinnStamperin blogista. Ensimmäisen paistosatsin kanssa usko loppui kesken ja otin palat uunista heti niiden käperryttyä. Sitten leikin kuumailmapuhaltimella ja parilla akryylilevyllä saadakseni palat kutistumaan ja suoriksi. Tulihan niistä jotain, mutta ei sitä mitä halusin. Pelkkä kuumailmapuhallin ei myöskään toiminut niin kuin halusin.

Testasin sitten vielä uudelleen uunia ja tällä kertaa päätin että odotan käpertymisen ohi ja niinpä niin, siitähän se oikeni kun vaan malttoi odottaa. Minäkö kärsimätön? Joo. 120 astetta ja noin kolme minuuttia oli sopiva yhdistelmä uunille ja muoville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti