torstaina, tammikuuta 15, 2009

Telkkari-sukat - TV socks

Elokuvailtoja varten aloitin tavalliset sukat, joustinta kun neuloo melkein unissaankin. Taru sormusten herrasta -trilogia ja vähän Pirates of the Caribbean:ia ja voilá, valmista tuli.

Ohje: perussukat, 60 silmukkaa
Lanka: Hämeen kehräämön Ilves Shetland
Puikot: 3 mm

Leipomuskäsitöitäkin on tullut tehtyä. Riisipyöröset ovat nuorimmaiseni herkkua (kuten minunkin) joten hartaiden pyyntöjen jälkeen päätin kokeilla tehdä niitä itse. Vähän venähti tämä projekti sillä ensimmäisen kerran kun meinasin aloittaa, löytyi riisipaketista ylimääräisiä vieraita, joten jäi puurot sillä kertaa keittämättä.


Toinen leipomus mitä tässä voisi samalla suositella on Lumottu karpalo-kinuskikakku. Todella hyvää ja onnistui hyvin grahamjauhoista.

Jos muuten sattuu olemaan intoa yhdistää risteily ja käsityöt, niin sekin näköjään onnistuu. CraftCruises järjestää neulonta-, virkkaus-, kehräys- tai helmeilyristeilyitä. Neulontaristeily olisi täällä meillä päin ensi kesänä...

When watching movies, I need something easy to knit. Basic socks are good. Lord of the Rings trilogy and little bit of Pirates of the Caribbean and there you go, socks are finished.

I have been baking, these are buns with riceporrige. My son loves them.

Crafts and cruises can be mixed, I found CraftCruises that even has a cruise right here in our neighborhood...

2 kommenttia:

  1. hmmh, aika hauska idea, neulontaristeily :) Hinta tosin voi olla aika korkea... mutta olispa ihanaa olla muutama päivä ihan rauhassa ja neuloa!!

    VastaaPoista
  2. Ui, kukahan hoitaisi katrasta pari viikkoa kun minä olisin risteilemässä ;-)

    VastaaPoista