lauantaina, marraskuuta 10, 2007

Sukkasia

Huoh, elämän kiireisyydestä voisi taas valitella, mutta taidan jättää. Kyllähän te tiedätte.

Joulu alkaa jo kolkutella, verhot vaihdoin vähän talvisempiin ja tein oveemme sammalkranssin. Sammalet kävin poimimassa taas yhdeltä hakkuuaukiolta.


Nämä sukkaset valmistuivat eilen

Ohje/Pattern: Sweetheart socks, Interweave Holiday Gifts
Lanka/Yarn: Vuorelma Veto
Puikot/Needles: 3 mm

Lankani on paksumpaa kuin alkuperäisessä mallissa, joten tein tämä 60 silmukalla ja jätin kuvioiden väliset oikeat silmukat pois näistä sukista. Kantapää on vahvistettu.

Ensimmäisen sukan kärki piti purkaa ja neuloa uudelleen kun en ollut siihen yhtään tyytyväinen. En ole oikein nytkään, mutta ovat nuo nyt kelvolliset kuitenkin.

Uusiakin sukkia on taas tulossa. Purin kesällä tästä langasta neulotut sukat jotka olivat liian isot ja nyt yritän uudelleen.


I was asked to start blogging in english, so here it goes.

Life has been busy, but I don't bother to write about it, you know how it is.


Christmas has came into my thoughts, so I changed my kitchen curtains and made this moss wreath for our door. Moss was picked from a logging area.

These socks came out of needles yesterday.

My yarn is thicker than the yarn used in pattern, so I made these with 60 stitches. K2 parts were left out. Heel is k1, slip 1.


I had to reknit the toe of the first sock, since I wasn't pleased on how it looked. I am not very happy about the toe even now, but they will do.

More socks are on the way. I ripped the socks that I had knitted from this yarn (they were too big) and now I am trying again.

1 kommentti: