keskiviikkona, elokuuta 08, 2007

Tuunaustuokio

Loma hurahti vauhdilla ohi, mutta tällä kertaa ilman lankaostoksia. Sen sijaan kankaita tuli hankittua


Loman jälkeinen aamu piti aloittaa raivaamalla työpöytä niistä pussukoista joita siihen keräsin neljä viikkoa sitten kun aikomukseni oli ommella loman aikana noiden pussukoiden sisällöistä jotain. Nyt työhuone onkin sitten taas kaaoksen vallassa, joten ehkä jotain pitäisi tehdä (taas) että pussukat saisi piilotettua kaappiin. Mutta eihän sitä siivoamaan voi ryhtyä ennenkuin edes jotain on valmistunut, joten olipa kerran paita

jonka kaulus oli totaalisen rispaantunut. Mies ilmoitti että lehmät ei enää päälle mene, joten kaulusta ei todellakaan ryhdytty korjaamaan vaan paita sai uuden elämän:


Syksyn puuhailuiden väliin pitäisi sovittaa myös käsityömessuja joita näyttää riittävän. Helsingissä moiset ovat syyskuun ekana ja marraskuun viimeisenä viikonloppuna. Marraskuussa on myös Tampereen käsityömessut. Näillä näkymin Tampere saattaisi minua kutsua, mutta kalenterilla on tapa täyttyä... Lontoon reissuakin tekisi mieli tehdä.

Lomani ehdoton kohokohta ja upea päätös oli melontareissu Kolovedelle perheen kanssa. Niissä maisemissa ja rauhassa sielu lepää ja toivoo aina saavansa olla siellä pidempään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti