tiistaina, tammikuuta 30, 2007

Lieska

Finnair piti huolta tämän neuleen valmistumisesta kun eilen sekä aamu- että iltakone olivat myöhässä. Oli siis enemmän aikaa neuloa kuin olin laskeskellut. Iltakoneiden lentoemännät/stuertit ovat pahoja, he ovat ainoita jotka keksivät puikoista jotain sanomista. Tällä kertaa ei saanut neuloa nousun ja laskun aikana, voisin kai siis keihästää itseni ja naapurini puikoillani...

Lieska-huivi
Ohje: oma, huivi sai nimekseen Lieska
Lanka: Zephyr
Puikot: 3,5 mm

Tässä vielä lähikuva kuviosta.
Lieska-huivi lähikuva

Huivi on kulkenut käsilaukussani alkuvuonna ja sitä on neulottu muiden töiden lomassa. Huivi on juuri sopiva kaulan lämmittäjä kun talvitakkini iso kaulus ei aivan riitä.

Ja taaskin voisin todeta langan olevan todella ihanaa. Näillä ihanilla langoilla neuloessa ei voi muuta kuin ihastella lopputulosta ja tehdä sitä ihan joka kerroksen jälkeen... Neulominen on siis hitaampaa kuin yleensä.

Lankahamstereihin suunnittelin ilmoittautumista, mutta se sitten jäi.

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Minullekin sanottiin, ettei nousussa ja laskussa saa neuloa... kotimaan lennoissahan ei paljon muuta ole.

  Ihanan huivin olet tehnyt, lentokoneite odotellessa.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis huivi. Olen itse katsellut samaa tai hyvin samantyyppistä pitsikuviota ja miettinyt miltä se näyttäisi huivina.

  VastaaPoista
 4. Vasta nyt selvisin vastavierailulle. Mainio blogi sinulla. Lisäsin sen suosikkeihin. Kiitokset huovutuskokemusten jakamisesta. Uusimman kokeiluni tulokset ovat pian nähtävissä blogissani.

  pirouette.vuodatus.net

  VastaaPoista