tiistaina, lokakuuta 17, 2006

Huivia

Huivituttaa kovin täällä päin...

Ohje: Ruffles, kirjasta ScarfStyle
Lanka: Silkegarn, 200g
Puikot: 4,5 mm


Tästä huivista tuli pitkä, noin parimetrinen. Riittää siis oikein hyvin kaulan ympäri ja vielä jää tarpeeksi ylikin. Mallineule on tavallaan tylsä, hyvin lyhyt ja yksinkertainen, mutta juuri tämän takia erittäin hyvä neule kotoa poissa ollessa tai kokouksessa istuessa. Huivin erikoisesta ulkomuodosta johtuen pääsee usein vielä keskustelemaan neulomisesta vieraiden ihmisten kanssa.

Joku puheli blogissaan suomalaisista käsityölehdistä ja niiden "huonoudesta". Minä en ole suomalaisia käsityölehtiä ostanut aikoihin ja mitäpä suotta ostamaan kun niistä ehtii nähdä kaiken tarpeellisen kaupassa selatessa ja kirjastossa. Ulkomaisiakaan en ole pahemmin ostellut. Ideoita on jo omasta takaakin ja uusissa lehdissä ei vaan ole mitään ohjeita mitkä heti sytyttäisivät.

Oma synttärilahja on edelleen hankkimatta, upeaa lankaa ja kirjoja olisi mielessä. En oo vielä ehtinyt tarpeeksi pyöriä netissä etsiskelemässä mitä oikein haluaisinkaan.

3 kommenttia:

 1. Ihana kiekurahuivi. Minnehän se on pudonnut mun to do -listan kärkisijoilta :)

  Minä ainakin naureskelin Novitalle omassa blogissani. Tarkoituksenani oli ihan vaan huvittaa itseä ja muita. En enää edes muista miksi lehteä tilaan. Tottumuksesta?

  VastaaPoista
 2. Kaunista kierrettä. Millainenhan tulis mohairlangasta?

  VastaaPoista
 3. Kaimani just teki KittenMohairista http://tiinanblogi.blogspot.com

  VastaaPoista