tiistaina, huhtikuuta 25, 2006

Lennokkeja ;-)

On se kyllä mielenkiintoista miten erilaisilla käsityön "aloilla" käytetään samoja tarvikkeita. Päätin että tarvitsen palmikkotyön pingotukseen oikeita pingotusneuloja, sellaisia joiden pää on T:n muotoinen etteivät hulahda neuleen läpi. Mistään kotimaisesta neule- tai tilkkukaupasta ei tärpännyt (enkä ulkomailta paria pussia viitsi tilata), mutta onneksi Googlella löytyi ilmailuliiton kauppa. Sieltä näitä löytyy, 2,5 - 3,5 cm kokoisina.

Tässä T-neulat työssään, palmikot on nyt valmiit, pingotuksen jälkeen jatketaan. Kiitos kommenteista, jokainen toi hymyn naamalleni.

4 kommenttia:

 1. Nuo pingotusneulat (tai T-neulat) on aivan lyömättömiä kaikkeen pingottamiseen. Meillä ei enää käytetä nuppineuloja kuin äärimmäisessä hädässä :)

  VastaaPoista
 2. Tästä tulee hauskaa. Kohta on Suomen nuoriso ihmeissään, kun lennokkikaupasta ei saa enää tiettyjä tarvikkeita. (Mistä ne muuten tuolta sivuilta löytyy? Mä selasin kaikenlaista läpi, ei vaan tullut vastaan. "Lentävä ihminen" olis kyllä ollut tarjolla.)

  VastaaPoista
 3. Neuloista ei ole kuvaa missään, neulat on mainittu hinnastossa johon on linkki tuon pääsivun alalaidassa. Hinnasto on pdf-muodossa. Nämä ovat nimellä T-neula. Itse tilasin isoimpia, yhdessä pussissa on jotain 25 kpl, pienempiä on enemmän per pussi.

  Lisää pitää minunkin tilata...

  VastaaPoista