keskiviikkona, syyskuuta 21, 2005

Kiirettä pitää...

...pienellä ihmisellä. Ei sitä bloggaamaankaan näköjään jouda.

Pyörähdin alkuviikon Helsingissä, matkalla pysähdyin Mikkelin Kenkäverossa jossa on paraikaa menossa neulenäyttely. Hienoja neuleita, erityisen upea oli Pirkko Poméllin Lehtometsässä ryijy, joka oli tehty useasta kapeasta neulesuikaleesta jotka oli pujotettu rautatankoon päistään. Kuviona oli lehdet, joten ei ihme että se oli upea (lehdet on mun lempikuvioni kankaissa ja neuleissa).

Reissussa ehdin käydä myös Hobboksissa, jossa totesin että uusi Huopakirja voisi olla hyvä, samoin kuin Askartele kaunista kotiin luonnon materiaaleista. Pitänee lainata moiset kirjastosta ennen ostopäätöstä. Menitaankin ehdin, tosin pää oli niin täynnä kaikkia eri juttuja etten oikein osannut mitään lankoja ostaakaan. Parit Addit ja 700 g puuvillalankaa lähti kuitenkin mukaan.
lankaa
Yksi malli olisi näille langoille pohdinnassa, ollut jo noin neljä vuotta...

Neulerintamalla on tullut aloitettua yksi talvinen lahjaprojekti, jota ei voi täällä esitellä ja lapsen pipo joka jo kerran valmistui, mutta osoittautui aivan liian isoksi, joten se on nyt uudelleen työn alla.

2 kommenttia:

  1. Vitsit mä olisin kanssa halunnut käydä siellä Mikkelin neulenäyttelyssä. Liian pitkä matka. Oliko "erillaisia" neuleita?

    VastaaPoista
  2. Oli siellä jonkun käsityöporukan itselleen neulomia villapaitoja, ne oli hienoja. Muuten kaikki oli aika peruskamaa, paitsi tyo mainitsemani ryijy, se oli upee.

    VastaaPoista