keskiviikkona, joulukuuta 30, 2009

Vuosi 2009 pulkassa

Kiitos huivikommenteista!

Vuosi 2009 lähentelee loppuaan. Tätä vuotta on värittänyt tasapainon löytämisessä elämän kiireen kanssa. Loppuvuotta kohden rauhaa on alkanut löytyä, hyvä niin. Blogaaminen on myös tästä kärsinyt aiempaa vähempien kirjoitusten myötä. Tosin ette ole tainneet mitään menettää tämän myötä, ei täällä mitään niin ihmeellistä tapahdu useinkaan.


Tosin tätä voisi jo melkein ihmeeksi kutsua, ristipistoneula hyppäsi käteeni pari päivää sitten ja sittemmin se ei ole siitä paljoa pois lähtenyt... Neljä vuotta on tainnut kulua edellisestä.


Vuoden aikana neuleasiat ovat hieman laimenneet ja into on siirtäytynyt myös ompelujuttujen puolelle.  Kangasvarasto on päässyt kasvamaan, joten ihanien kankaiden puutteesta ei joululoman inspiraatiopula ainakaan johtunut. Tarkoitus kun oli hieman suristella.

Keskeneräisten neuleiden laatikko on hieman tyhjentynyt kun sain valmiiksi tuon huivin ja nyt myös hihapipon :-) Mielenkiintoinen nimi juohtuu siitä että sain anopilta kassillisen lankoja ja siellä mukana oli yksi aloitettu hiha. Jotenkin ei tuntunut sopivalta purkaa tuota aloitusta ja niinpä sitten ompelin reunan yhteen ja tikuttelin mittaa lisää. Sopiva pää löytyi perheestä.


Ohje: ihan hihasta vetäisty :-)
Langat: Ilves-lankaa, 100% villaa
Puikot: 3,5 mmOnnellista uutta vuotta kaikille! Happy New Year!

3 kommenttia:

  1. Blogilistan kautta löysin blogissa. Sinulla on aivan ihastuttavia käsitöitä.

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva nähdä ristipistotyö! Minullakin on sama malli kesken, tarkoitus saada sentään ensi vuonna valmiiksi :)

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa takaisin pistelyiden pariin!

    VastaaPoista